δολοφονία-άλκη-21χρονος-δεν-ξέρω-πως-θα-988586
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.02.2022 | 20:44

Δολοφονία Άλκη-21χρονος: Δεν ξέρω πως θα ζήσω γνωρίζοντας πως είμαι μέρος αυτού που έχει συμβεί

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά την πολύωρη απολογία τους, οι δύο κατηγορούμενοι για την στυγερή δολοφονία του αδικοχαμένου Άλκη.

«Έχω μετανιώσει και δεν ξέρω πως θα ζήσω από δω και πέρα, γνωρίζοντας πως είμαι μέρος αυτού που έχει συμβεί» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο 21χρονος Έλληνας, κατά την διάρκεια της σημερινής απολογίας του.

«Είδα σφοδρότητα, χτυπήματα και ροπαλιές, με ιδιαίτερη ένταση. Αμέσως αντιλήφθηκα ότι θα εκτραπεί και πιθανόν να οδηγήσει σε μοιραία αποτελέσματα, και μπήκα αμέσως ξανά στο αυτοκίνητο».

Σχετικά με τον δεύτερο κατηγορούμενο, τον 20χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος ήταν ο συνοδηγός του Citroen, φέρεται να είπε κατά την διάρκεια της τετραωρης απολογίας του, πως βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος και συνεπλάκη με τον έναν εκ των τραυματιών, αλλά όχι με τον Άλκη.

«Ήμουν εκεί και συνεπλάκην με τον έναν εκ των παιδιών, αυτών που είχε στο χέρι του κράνος, και όχι με τον θανόντα. Με χτύπησε με το κράνος και τον τραυμάτισα με μαχαίρι δύο φορές στο πόδι» φέρεται να είπε στην έβδομη τακτική ανακρίτρια που έχει αναλάβει την πολύκροτη υπόθεση.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος Αλβανός φέρεται να εκνευρισε την ανακρίτρια, καθώς δεν καταλάβαινε τις ερωτήσεις που του έκανε. Προκλήθηκε μια ένταση για λίγα λεπτά, με τις φωνές της ίδιας να ακούγονται ακόμη και έξω από το γραφείο της. Ωστόσο, μετά από ένα σύντομο διάλειμμα, η απολογία συνεχίστηκε κανονικά.

Πηγή: thesstoday.gr