δυστύχημα-εθνικής-οδού-στην-πτολεμαΐ-57794
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.02.2017 | 08:44

Δυστύχημα Εθνικής Οδού: Στην Πτολεμαΐδα οι σοροί -Αύριο η κηδεία

Το ταξίδι για τις Απόκριες κατέληξε σε τραγωδία για την οικογένεια του Υπάτιου Πατμάνογλου και της συζύγου του Αποστολίας η οποία το μεσημέρι της Κυριακής σκοτώθηκε μαζί με τον τρίχρονο γιο της σε πάρκινγκ της Εθνικής Οδού Αθηνών -Λαμίας στο ύψος της Θήβας όταν μία Porsche προσέκρουσε στο σταθμευμένο όχημά τους με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Στην Πτολεμαΐδα όπου κατευθύνονταν, που είναι και ο τόπος καταγωγής της Αποστολίας, επικρατεί θρήνος και πόνος για τον άδικο χαμό της 33χρονης μητέρας και του γιου της Παύλου.

Την ίδια στιγμή, φίλοι και συγγενείς προσπαθούν να σταθούν στο πλευρό του Υπάτιου Πατμάνογλου που είδε την οικογένειά του να ξεκληρίζεται ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να τον επισκεφθούν και ψυχολόγοι προκειμένου να του προσφέρουν την υποστήριξή τους. Τον ίδιο είχε παραλάβει χθες ο αδερφός τους Νίκος φθάνοντας πρώτος στο σημείο του τροχαίου και αντικρίζοντας τον σε κατάσταση σοκ.

Στην Πτολεμαΐδα οι σοροί -Tην Τετάρτη η κηδεία

Στην Πτολεμαΐδα θα μεταφερθούν σήμερα οι σοροί της 33χρονης και τους γιου της προκειμένου τη Τετάρτη να γίνει η κηδεία τους παρουσία φίλων, συγγενών και ολόκληρης της πόλης που έχει συγκλονιστεί από το δράμα των οικογενειών Πατμάνογλου και Παπαδοπούλου.

Ήταν έγκυος η Αποστολία;

Σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούνται το τελευταίο 24ωρο η άτυχη Αποστολία φέρεται να ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος στο δεύτερό της παιδί. Ωστόσο, πρόκειται για πληροφορία η οποία δεν έχει επιβεβαιωθεί από την πλευρά της οικογένειας και η οποία αναμένεται να αποδειχθεί.

Δείτε ακόμη: Πόσο έτρεχε η Πόρσε –Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας