διπλό-φονικό-στην-καβάλα-για-βεντέντα-471736
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.08.2019 | 08:54

Διπλό φονικό στην Καβάλα: Για βεντέντα φοβούνται οι συγγενείς του κατηγορούμενου

Tη βεντέτα και το λιντσάρισμα φοβούνται οι συγγενείς του κατηγορούμενου για την διπλή δολοφονία μητέρας και γιου στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Οι συγγενείς του 42χρονου φερόμενου δράστη, από τον φόβο τους για αντίποινα μάλιστα, φιλοξενούνται σε σπίτι συγγενών τους στη Καβάλα.

Από την άλλη πλευρά, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε την Δευτέρα στον ανακριτή όπου δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του. «Εχει δηλώσει ότι μετάνοιωσε για την πράξη του. Είναι μπερδεμένος και σοκαρισμένος από την πράξη του. Θα ζητήσω ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Θεωρώ πως χρειάζεται βοήθεια», δήλωσε ο δικηγόρος του.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Star, η γυναίκα του θύματος ήταν στο σπίτι του δράστη και όταν είδε τον άντρα της και την πεθερά της του έβαλε τις φωνές. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος φέρεται να απείλησε και γείτονες που βγήκαν έξω από τα σπίτια τους, για να δουν τι συνέβη. Οι γείτονες ανέφεραν πως οι δύο πλευρές είχαν τεταμένες σχέσεις για πολύ καιρό και αυτό είναι που φοβίζει την οικογένεια του κατηγορούμενου, για το ενδεχόμενο βεντέτας.