Δίωξη στον Ολυμπιακό για την επίθεση κατά πάντων μέσω διαρροής

Μετά το τέλος του αγώνα Πανιώνιος-ΑΕΚ το βράδυ του περασμένοι Σαββάτου, ο Ολυμπιακός μέσω διαρροής και όχι μέσω επίσημης ανακοίνωσης είχε επιτεθεί κατά της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, των διοικητικών ηγετών τους αλλά και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησαν οι απαντήσεις από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ (μέσω διαρροών κι αυτοί) ωστόσο σήμερα ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Γιώργος Λαΐνης άσκησε δίωξη στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:
«Από τον Aναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2 και 3α, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Πλέον με τη συγκεκριμένη δίωξη – και ανεξάρτητα από τι θα αποφασίσει το δικαστήριο της ΕΠΟ – ανοίγει νέος «δρόμος» σχετικά με τις δηλώσεις και τις δημόσιες τοποθετήσεις ΠΑΕ, παραγόντων, προπονητών ή παικτών, δεδομένου ότι είναι η πρώτη φορά που κινείται η πειθαρχική διαδικασία για «θέση» ΠΑΕ, η οποία δεν έχει κοινοποιηθεί ως επίσημη ανακοίνωσή της. Βεβαίως δημοσιοποιήθηκε σχεδόν στο σύνολο των media τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΠΙΘΕΣΗ, ΔΙΩΞΗ, ΔΙΑΡΡΟΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!