Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και ο ντράμερ των Onirama είναι ζευγάρι

Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Θάλεια Γιαννακοπούλου και ο ντράμερ των Onirama, ∆ηµήτρης Κοκονίδης, γνωρίστηκαν το 2015 στη μουσική σκηνή που εμφανίζονταν οι Onirama και εδώ και τρία χρόνια ζουν κάτω από την ίδια στέγη σε ένα υπέροχο σπίτι με θέα την Ακρόπολη.

Η Θάλεια περιγράφει στην εφημερίδα Real Life τη στιγµή της γνωριµίας τους: «Είχα πάει µε την παρέα µου στο µαγαζί όπου έπαιζαν οι Onirama. Καθόµουν σε ένα τραπέζι ακριβώς απέναντί του. Μακριά, αλλά απέναντί του ακριβώς. Τον πρόσεξα αµέσως, µου άρεσε. Θυµάµαι να τον δείχνω στη φίλη µου: «Κοίτα τι ωραίος!». Αυτό. Μετά χόρευα και ξεχάστηκα! Οταν οι Onirama έκαναν διάλειµµα, βλέπω τον ∆ηµήτρη να έρχεται σε µένα. Τόσο απλά, τόσο φυσικά. Πιάσαµε αµέσως την κουβέντα! Το επόµενο βράδυ βγήκαµε».

Μιλώντα για όλα όσα την γοητεύουν στον σύντροφό της, η Θάλεια Γιαννακοπούλου λέει: «Μου αρέσει πολύ ως άντρας. Είναι ακριβώς ο τύπος µου. Είναι ένας big man που χάνεσαι στην αγκαλιά του, µε πολύ όµορφα µάτια και τέλειο χαµόγελο. Εχει απίστευτο χιούµορ. Είναι πολύ ωραίο να µπορείς να γελάς µε τον σύντροφό σου και να νιώθεις πολύ άνετα…».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΚΑΙ, ΟΝΙΡΑΜΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΡΑΦΟΣ