δημοσιογράφος-της-ερτ-στη-μόσχα-δέχθη-500666
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.06.2018 | 10:59

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ στη Μόσχα δέχθηκε φιλί από φίλαθλο

Μια διαφορετική πρωτιά διεκδικεί από το βράδυ της Δευτέρας ο απεσταλμένος της ΕΡΤ στη Μόσχα για το Μουντιάλ της Ρωσίας Ιωσήφ Νικολάου καθώς έγινε ο πρώτος άνδρας δημοσιογράφος που δέχθηκε… παρενόχληση σε ζωντανή μετάδοση.

Μέχρι τα όσα συνέβησαν live από την Κόκκινη Πλατεία είχαν καταγραφεί δύο περιστατικά με δύο γυναίκες δημοσιογράφους που προσέλκυσαν το ανδρικό ενδιαφέρον με τα κάλλη τους.

Στη μια περίπτωση ήταν μια δημοσιογράφος της Deutsche Welle από την Κολομβία με έναν άνδρα να την φιλά και να την θωπεύει στο στήθος κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης.

Στη δεύτερη περίπτωση η Βραζιλιάνα Τζούλια Γκιμαράες αντέδρασε. Όταν ένας άνδρας την πλησίασε για να τη φιλήσει ενώ μετέδιδε ζωντανά από το Εκατερίνεμπουργκ, η Γκιμαράες όχι μόνο δεν «μάσησε» αλλά – αφού τον απέφυγε – άρχισε να του τα «χώνει».

«Μην το κάνεις αυτό, δεν σου επιτρέπω να το κάνεις αυτό, ποτέ, εντάξει; Δεν είναι ευγενικό, δεν είναι σωστό. Ποτέ μην το κάνεις αυτό σε μια γυναίκα, εντάξει; Να σέβεσαι».

Ο Ιωσήφ Νικολάου, από την πλευρά του δεν αντέδρασε αλλά μετά το φιλί που δέχθηκε από έναν άνδρα αρχικά του είπε «όχι φίλε μου» και διατηρώντας την ψυχραιμία του σχολίασε «να ήταν γυναίκα να την αφήναμε βρε παιδιά».

Τα… βάσανα για τον αθλητικογράφο της ΕΡΤ δεν τελείωσαν, πάντως, σε αυτό το περιστατικό καθώς λίγα δευτερόλεπτα αργότερα άρχισαν να χορεύουν πίσω του οπαδοί άλλων ομάδων.

Όταν, όμως, δίπλα του βρέθηκαν δύο νεαρές Γαλλιδούλες ο δημοσιογράφος σε ετοιμότητα τους ζήτησε «πείτε καλησπέρα στην Ελλάδα», με την ατάκα αυτή, ωστόσο, να προσελκύει δίπλα του άλλους οπαδούς των τρικολόρ.

«Τώρα που έφυγαν τα παιδιά που φώναζαν και τραγουδούσαν και σας ακούω ξεκάθαρα» έληξε την… περιπέτειά του ο Ιωσήφ Νικολάου.