δήμος-θεσσαλονίκης-δεν-έδωσε-το-όνομα-387308
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.08.2022 | 13:02

Δήμος Θεσσαλονίκης: Δεν έδωσε το όνομα του Τόλη Βοσκόπουλου σε δρόμο

Η πρωτοβουλία να δοθεί το όνομα του Τόλη Βοσκόπουλου σε δρόμο της Θεσσαλονίκης δεν ανήκει στη δημοτική αρχή της πόλης.  δεν ανήκει στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Δήμος Θεσσαλονίκης διέψευσε την είδηση για την επονομασία ενός δρόμου στην πόλη ως «Τόλης Βοσκόπουλος», αναφέροντας ότι δεν έχει συμβεί αυτό, καθώς για να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να περάσει από ειδική επιτροπή και να ψηφιστεί μία τέτοια απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μία πρωτοβουλία ενός μεγάλου θαυμαστή του Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος έβαλε την πινακίδα και τη φωτογραφία για να εκφράσει την αγάπη του στον σπουδαίο τραγουδιστή που έφυγε από τη ζωή πριν από έναν χρόνο.

Το ερώτημα είναι πλέον τι θα κάνει ο δήμος μετά την κίνηση του θαυμαστή του σπουδαίου τραγουδιστή που έφυγε από τη ζωή.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση της δημοφιλούς ηθοποιού αναφέρει:

«Κάπου στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη… Η αγάπη του κόσμου είναι ανεξάντλητη. Εξωτερικεύεται με κάθε τρόπο. Έτσι είναι ο απλός κόσμος σε όλη την Ελλάδα και σε όλη την ομογένεια που λάτρεψαν κα λατρεύουν τον Τόλη. Γιατί και εκείνος τους έδωσε την ψυχή του. Και αυτή η αγάπη είναι πάνω από κάθε άλλη αναγνώριση. Ευχαριστούμε», έγραψε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου στη λεζάντα της δημοσίευσής της.