δημήτρης-λιγνάδης-καταθέτει-μηνύσει-877664
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.10.2021 | 12:37

Δημήτρης Λιγνάδης: Καταθέτει μηνύσεις εναντίον θυμάτων και μαρτύρων

Μηνύσεις εναντίον θυμάτων και μαρτύρων καταθέτει ο Δημήτρης Λιγνάδης, μέσα από τις φυλακές Τρίπολης, με τον δικηγόρο των θυμάτων, Γιάννη Βλάχο, να κάνει λόγο για τρομοκράτηση και επίδειξη επιθετικότητας.

«Η πλευρά του κ. Λιγνάδη, ασκώντας δικαιώματα που της παρέχει ο νόμος, έχει μηνύσει τα θύματα και όλους τους μάρτυρες. Από εκεί και πέρα η εξέλιξη αυτών των μηνύσεων θα ξεκινήσει όταν τελειώσει η εκδίκαση των κατηγοριών κατά του Δημήτρη Λιγνάδη. Οι μηνύσεις αυτές δικονομικά δεν μπορούν να επηρεάσουν την δίκη του κ. Λιγνάδη», δήλωσε ο Γιάννης Βλάχος, δικηγόρος δύο εκ των θυμάτων του ηθοποιού, στο «MEGA Καλημέρα».

Ο Δημήτρης Λιγνάδης κρατείται στις φυλακές Τρίπολης από τα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου και σε λίγο εκπνέει το 10μηνο της προφυλάκισής του.

«Η πλευρά Λιγνάδη υποστηρίζει πως όσα έχουν καταθέσει τα θύματα είναι ψευδή. Εάν ο κ. Λιγνάδης καταδικαστεί, αυτές οι μηνύσεις δεν έχουν καμία τύχη. Εάν αθωωθεί, τότε θα εξεταστεί ε΄άν τα θύματα και οι μάρτυρες είχαν δόλο για να μηνύσουν τον κύριο Λιγνάδη. Θέλω να τονίσω ότι η διαδικασία αυτή σκοπεύει στην κατατρομοκράτηση των θυμάτων».

«Είναι δικαίωμά του να κάνει μηνύσεις, αλλά η υπεράσπιση του κ. Λιγνάδη έχει επιδείξει μία απαράδεκτη επιθετικότητα στα θύματα, όταν προσπάθησε να τα κατασπηλώσει ηθικώς», κατέληξε ο κ. Βλάχος.