δήμητρα-παπαδήμα-αρνήθηκε-να-συνομιλ-868745
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.01.2021 | 14:40

Δήμητρα Παπαδήμα: Αρνήθηκε να συνομιλήσει με τον Γιάννη Μπέζο σε ζωντανή σύνδεση

Ένταση στο Mega με την Παπαδήμα για σύνδεση με τον Μπέζο: «Δεν δέχομαι αυτή τη συζήτηση»

Η Δήμητρα Παπαδήμα ενοχλήθηκε που θα έβγαινε την ίδια ώρα στον αέρα του Mega και ο Γιάννης Μπέζος.

Επεισοδιακή ήταν κατά κάποιο τρόπο η παρουσία της Δήμητρας Παπαδήμα, το πρωί της Πέμπτης στον αέρα του Mega.

Η γνωστή ηθοποιός βγήκε ζωντανά στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο βιβλίο με τίτλο «Βίος Βία» που έχει γράψει με τα προσωπικά της βιώματα από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η σύνδεση με τον Γιάννη Μπέζο

Σε κάποια στιγμή, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος της ζήτησε να μπει στην κουβέντα και ένας γνωστος ηθοποιός, κάτι ωστόσο που η Δήμητρα Παπαδήμα δεν δέχθηκε πριν καν μάθει ποιος ήταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

«Εγώ αυτή τη στιγμή κύριε μου βγήκα να μιλήσω για το βιβλίο μου. Με φέρνετε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση», με τους δύο παρουσιαστές να προσπαθούν να την πείσουν οτι δεν χρειάζεται να μπει σε διαδικασία συζήτησης μαζί του, αποκαλύπτοντας πως ο ηθοποιός αυτός είναι ο Γιάννης Μπέζος.

«Όχι, δεν τη δέχομαι αυτή τη συζήτηση. Δε με είχατε ενημερώσει για αυτή τη συζήτηση, οπότε λοιπόν κλείνω το θέμα τώρα. Κλείνω το θέμα τώρα. Εντάξει; Δεν μπορείτε να ξέρετε εσείς ποια σχέση έχω εγώ με τον κύριο Μπέζο. Πως λοιπόν μου ζητάτε. Όχι ότι μου έχει κάνει τίποτα ο άνθρωπος. Εσείς θα συζητήσετε μαζί του; Θα σταματήσω εγώ και μετά θα ξαναμιλήσουμε; Ακούστε τη δική μου άποψη και μετά βεβαίως ακούστε την άποψη του κυρίου Μπέζου. Εγώ δεν σας είπα να μην ακούσετε», είπε πριν συνεχίζει να μιλάει για τις εμπειρίες της.

πηγή: gazetta.gr