δήμητρα-λιάνη-αυτή-είναι-η-βίλα-που-που-605650
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.02.2020 | 09:02

Δήμητρα Λιάνη: Αυτή είναι η βίλα που πουλάει & η τιμή της (φωτο)

Πωλητήριο στη μεζονέτα της οδού Αγράμπελης στην Εκάλη έχει βάλει η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ακίνητο, που όπως βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύει το pagenews, διαθέτει πισίνα, ενώ βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το ιστορικό παρεκκλήσι του Αγία Ανδρέα. H Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου έχει βγάλει στο σφυρί το συγκεκριμένο ακίνητο τα τελευταία χρόνια, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν είχε καταφέρει να βρει αγοραστή. Ο λόγος που αποφάσισε να πουλήσει τη μεζονέτα, είναι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και στα οποία έχει αναφερθεί στο παρελθόν σε διάφορες συνεντεύξεις της.

Το 2007 η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσε αντιπαροχή το οικόπεδο με την περίφημη «ροζ βίλα» κι απέκτησε τρεις από τις έξι μεζονέτες που χτίστηκαν στα 3,5 στρέμματα. Μάλιστα από αυτές βγήκε σε πλειστηριασμό πριν από δύο χρόνια και άλλαξε χέρια αντί ποσού περίπου 580.000 ευρώ, αν και η αξία της είναι διπλάσια. Σύμφωνα με πληροφορίες η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου πουλάει τη μεζονέτα που βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του pagenews έναντι 1,2 εκατ. ευρώ.

Πηγές αναφέρουν ότι μετά από καιρό βρέθηκε υποψήφιος αγοραστής που έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του ακινήτου και εκτός απροόπτου, σύντομα η μεζονέτα θα αλλάξει χέρια…