δήμητρα-αλεξανδράκη-η-αλήθεια-για-τον-957979
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.10.2022 | 15:29

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η αλήθεια για τον χωρισμό της

Πολλά έχουν γραφτεί για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και την προσωπική της ζωή με τα τελευταία δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για χωρισμό.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη χώρισε τελικά με τον σύντροφό της πριν από τρεις περίπου εβδομάδες. Στενός της συνεργάτης αποκάλυψε στην εκπομπή ότι η απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους πάρθηκε από κοινού. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι καλά και έχει αφοσιωθεί στα επαγγελματικά της.

Το μοντέλο είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν μία φωτογραφία με την ίδια να φορά ένα εντυπωσιακό μονόπετρο. Στην πορεία, το γεγονός ότι απέφευγε να δείξει τον σύντροφό της σχολιαζόταν έντονα στα social media με τους χρήστες να υποστηρίζουν πως υπάρχει στη… φαντασία της.

Όλα αυτά είχαν κάνει έξαλλη την Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία είχε απαντήσει πως ο σύντροφός της δεν είναι τσάντα για να τον δείχνει στο Instagram. Πριν από ένα περίπου μήνα, η ίδια είχε εμφανιστεί στην εκπομπή Super Κατερίνα και είχε ανακοινώσει πως παντρεύτηκε κρυφά.