δήλωση-γροθιά-του-προέδρου-του-δσα-2796
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.10.2017 | 22:58

Δήλωση – «γροθιά» του προέδρου του ΔΣΑ για την εκτέλεση Ζαφειρόπουλου

Με μια δήλωση που θα συζητηθεί σχολίασε ο πρόεδρος του ΔΣΑ Βασίλης Αλεξανδρής στο ΑΠΕ-ΜΠΕ την μαφιόζικη εκτέλεση του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μέσα στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού στα Εξάρχεια.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αλεξανδρής, ο οποίος έσπευσε μαζί με άλλους δικηγόρους, συγγενείς και φίλους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έξω από το γραφείο του δολοφονηθέντος δήλωσε ότι «τελικά είναι επικίνδυνο να προσπαθείς να κάνεις καλά τη δουλειά σου».

Από την πλευρά του, ο πρώην πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτρης Παξινός, τόνισε ότι «καταδικάζω την άνανδρη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ενός εξέχοντος συναδέλφου με σημαντική και πολυετή προσφορά στη κοινωνία, στη νομική επιστήμη, στο δικηγορικό σώμα και στα συνδικαλιστικά δρώμενα του Συλλόγου»

Προσέθεσε, δε, ότι «δυστυχώς για άλλη μια φορά, με αγανάκτηση διαπιστώνουμε την έλλειψη επαρκούς προστασίας του Έλληνα πολίτη που γίνεται θύμα δολοφονικών ενεργειών σε κεντρικότητα σημεία της Αθήνας. Είναι βέβαιο ότι οι δικηγόροι μετά το τραγικό αυτό συμβάν δεν θα καμφθούν από παρόμοιες ενέργειες και όπως πάντα θα δίνουν το καθημερινό τους παρών για τη προστασία της Δημοκρατίας. Βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του αλησμόνητου Μιχάλη».