δικηγόρος-12χρονης-η-τατιάνα-στεφανίδο-1080253
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.10.2022 | 13:46

Δικηγόρος 12χρονης: Η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσιοποίησε φωτογραφία του παιδιού

Με εξώδικα κατά των καναλιών θα απαντήσει η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης που έζησε τη φρίκη στα χέρια του 53χρονου βιαστή και μαστροπού στον Κολωνό.

Η Ασπασία Ταραχοπούλου κατήγγειλε μάλιστα την Τατιάνα Στεφανίδου που δημοσίευσε φωτογραφία της 12χρονης! Μια φωτογραφία που αν και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του παιδιού, εντούτοις η ταυτότητα μπορούσε να γίνει γνωστή. Όπως είπε η δικηγόρος, πρόκειται για τη δεύτερη διαπόμπευση του παιδιού.

Μάλιστα οι συγκεκριμένες δηλώσεις της δικηγόρου έγιναν στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ο οποίος προσπάθησε να καλύψει τη σύζυγό του, υποστηρίζοντας: «Μπορεί μερικές φορές να υπάρχει υπερβολή στο κυνήγι της είδησης, αλλά απ’ όσο είδα δεν πουθενά ούτε τη φωτογραφία του κοριτσιού ούτε τίποτα άλλο».

Η δικηγόρος επανήλθε λέγοντας: «Εγώ πάντως πληροφορήθηκα ότι φάνηκε η φωτογραφία του παιδιού με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του στην εκπομπή της κυρίας Στεφανίδου. Η έρευνα είναι στα χέρια της αστυνομίας και της ανάκρισης, όχι των δημοσιογράφων. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί εφόσον έχετε να κάνετε με ένα ανήλικο παιδί».




Η ίδια δεν περιορίστηκε μόνο στα δημοσιογραφικά …«καμώματα» της Στεφανίδου και πρόσθεσε: «Έχω ένα σοβαρό παράπονο από τα κανάλια και από τους δημοσιογράφους. Δεν έχουν σεβαστεί το γεγονός ότι η υπόθεση αφορά ένα ανήλικο παιδί, ένα παιδί που είναι σήμερα 12 ετών σήμερα, τότε που γινόταν ότντα ό,τι γινόταν, δεν ήταν καν 12 χρονών. Είναι ολημερίς και ολονυχτίς έξω το σπίτι της οικογένειας. Έχουν στοχοποιήσει το παιδί. Έχει γίνει γνωστή η ταυτότητά του».