δίκη-τοπαλούδη-την-παρέμβαση-μητσοτά-776832
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.05.2020 | 13:18

Δίκη Τοπαλούδη: Την παρέμβαση Μητσοτάκη ζητά η οικογένεια για τις δηλώσεις Σκέρτσου

Είναι θεμιτό κάποιοι να υπερασπίζονται τους συναδέλφους τους, αλλά όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια», δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Γιάννης Τοπαλούδης, αναφερόμενος στις παρεμβάσεις Βερβεσού και Κλεφτογιάννη στην εκπνοή της δίκης για τη δολοφονίας της κόρης του Ελένης.

Πατέρας Τοπαλούδη: «Περιμένω την ανώτερη ποινή που υπάρχει»

Ο ίδιος χαρακτήρισε «εξωφρενικό» το να έρχονται εδώ και να «μας εμπαίζουν σαν οικογένεια», αναφερόμενος στην πλευρά των κατηγορουμένων και σχολιάζοντας την αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας, που προκάλεσε αντιδράσεις, είπε πως «η εισαγγελέας μίλησε ανθρώπινα και νομικά». «Σταματήστε να παίζετε πολιτική παιχνίδια στη μνήμη της κόρης μας, λύστε αλλού τις διαφορές σας», είπε ο Γιάννης Τοπαλούδης, ενώ ερωτηθείς για τις σημερινές του προσδοκίες, είπε πως αναμένει την ανώτατη ποινή που προβλέπει η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Από την πλευρά του, ο Ευάγγελος Γκιουγκής, δικηγόρος της οικογένειας αλλά και θείος της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη, δεν έκρυψε την οργή του για την ανάρτηση και την παρέμβαση του Άκη Σκέτσου και ζήτησε να παρέμβει ο ίδιος ο πρωθυπουργός.