δίκη-λιγνάδη-καταθέτει-ηθοποιός-αυτό-994920
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.04.2022 | 11:09

Δίκη Λιγνάδη: Καταθέτει ηθοποιός-αυτόπτης μάρτυρας

Δίκη Λιγνάδη: Ο βιασμός νεαρού στην Επίδαυρο θα απασχολήσει σήμερα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας όπου δικάζεται ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης για τέσσερις υποθέσεις βιασμού.

Στη σημερινή ακροαματική διαδικασία έχει κληθεί να καταθέσει ηθοποιός που παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην ανάκριση, ως αυτόπτης μάρτυρας, υποστηρίζοντας ότι είδε το Δημήτρη Λιγνάδη στην Επίδαυρο κατά την επίδικη περίοδο που καταγγέλθηκε ο βιασμός νεαρού.

Επίσης, θα καταθέσει ο ξενοδόχος, στο κατάλυμα του οποίου έμειναν ο Λιγνάδης, ο καταγγέλλων και ένας φίλος του.

«Θα συνεχιστεί η κατάθεση του μάρτυρα, του δεύτερου εγκλήματος βιασμού, ο οποίος είναι ο μάρτυρας που έχει καταθέσει στην ανάκριση, είπε ότι το σαββατοκύριακο που τα θύματα που βρίσκονταν στην Επίδαυρο, ήταν και ο ίδιος φιλοξενούμενος στο ίδιο ξενοδοχείο και είδε τον κατηγορούμενο με τα παιδιά», ανέφερε σε δηλώσεις του στο Mega o δικηγόρος του καταγγέλλοντα Γιάννης Βλάχος.

«Έχει κληθεί να καταθέσει και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει εμφανιστεί σε καμία από τις δικασίμους, όμως το δικαστήριο ζήτησε να εξασφαλιστεί η παρουσία του τις επόμενες μέρες. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι στο βιβλίο επισκεπτών του δεν είχε καταχωρηθεί το όνομα του κατηγορουμένου εκείνο το σαββατοκύριακο, δεν γνωρίζω τι άλλο θα μας πει», συμπλήρωσε.