Δίκη Χρυσής Αυγής: Δεν υποβάλλει αίτημα αναστολής της ποινής ο Ρουπακιάς

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται σήμερα, Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, η δίκη της Χρυσής Αυγής. Από τις 10 το πρωί οι συνήγοροι των καταδικασθέντων στη δίκη της Χρυσής Αυγής παραθέτουν τα επιχειρήματά τους, για να αποκτήσουν ανασταλτικό αποτέλεσμα οι υποθέσεις των εντολέων τους.

Νωρίτερα σήμερα, ο δικηγόρος του Γιώργου Ρουπακιά ανακοίνωσε στο δικαστήριο πως ο εντολέας του δεν θα υποβάλλει αίτημα αναστολής, αν και όπως είπε, υπάρχουν περιπτώσεις που οι ισοβίτες έτυχαν χορήγησης ανασταλτικού αποτελέσματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς καταδικάστηκε για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον δέκα χρόνια για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Οι ποινές της ηγεσίας

Σε 13 χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκαν οι διευθυντές της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή». Πρόκειται για τους: Νίκο Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παππά, Γιάννη Λαγό, Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρο, Γιώργο Γερμενή με τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο να καταδικάζεται σε 10 χρόνια κάθειρξης.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ, ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΟΙΝΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!