δίκη-χ-α-η-μάγδα-φύσσα-αποχώρησε-κλαίγο-644019
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.06.2019 | 11:21

Δίκη Χ.Α: Η Μάγδα Φύσσα αποχώρησε κλαίγοντας όταν είδε τον Ρουπακιά

Αντιμέτωπη για μια ακόμη φορά με τον Γιώργο Ρουπακιά, ο οποίος έχει ομολογήσει ότι δολοφόνησε το γιο της, Παύλο Φύσσα, βρέθηκε σήμερα για ακόμη φορά η μητέρα του αδικοχαμένου μουσικού. Αντικρύζοντας το καθ’ ομολογίαν δολοφόνο του γιου της, η κυρία Μάγδα Φύσσα λύγισε και με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε από τη δικαστική αίθουσα.

magda-fisa2

Σήμερα στη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, έχει ανακοινωθεί ότι θα ξεκινήσουν οι απολογίες των 18 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Στο εδώλιο κάθονται οι 14 από τους 18 κατηγορούμενους, αναμεσά τους και ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος μετήχθη με καθυστέρηση στο δικαστήριο από το σπίτι του όπου βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό μετά την αποφυλάκισή του, πριν από περίπου τρία χρόνια.

Από τη δίκη απουσιάζουν και οι κατηγορούμενοι πρώην και νυν βουλευτές της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνται για τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Εξακολουθούν να απέχουν από τη διαδικασία, εκπροσωπούμενοι από τους συνηγόρους τους, όπως έχουν δικαίωμα από το νόμο.

Η δίκη αυτή την ώρα συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης επί των μαρτυρικών καταθέσεων.