διατηρούνται-τα-μποφόρ-βελτιώνεται-ο-364277
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.03.2019 | 23:38

Διατηρούνται τα μποφόρ -Βελτιώνεται ο καιρός το ΣΚ

Θα βελτιωθεί ο καιρός το Σάββατο ως προς τα φαινόμενα αλλά οι άνεμοι στο Αιγαίο μέχρι και τις πρώτες απογευματινές ώρες θα φτάνουν τοπικά στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο τα 8 με 9 μπ.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί χαμηλή κυρίως στα ανατολικά και τα νότια ενώ στα δυτικά και τα βόρεια θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Έτσι μόνο στην Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και στα ορεινά χιονοπτώσεις. Στη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 7, στα ανατολικά 8 και στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια και θα φτάσει τους 19 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 15 και στα νησιά του Αιγαίου τους 14 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 6 με 7 και τοπικά 7 με 8 μπ στα ανατολικά και πρόσκαιρα στο Κάβο ντόρο 8 με 9 μπ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μπ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.