διάσημοι-έλληνες-που-μοιάζουν-εκπληκ-698202
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.11.2019 | 08:30

Διάσημοι Έλληνες που μοιάζουν εκπληκτικά με άλλους διάσημους

ίμαι σίγουρη ότι έχεις ακούσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου την ατάκα «Καλέ έχω μια φίλη που είναι φτυστή εσύ». Κι αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε σένα, αλλά σε όλους μας. Καμιά φορά συμβαίνει και σε διάσημες γυναίκες και άνδρες και η ατάκα της ελληνικής ταινίας «Μωρέ σαν ποιον μοιάζει; Σαν ποιον μοιάζει;» σε αυτές τις περιπτώσεις μας βασανίζει για ώρες. Επειδή είναι Κυριακή και οι Κυριακές οφείλουν να είναι χαλαρωτικές και διασκεδαστικές καθίσαμε και βρήκαμε τις απαντήσεις σε τέτοιου είδους ερωτήσεις. Άλλες είναι προφανείς και άλλες λιγότερο και ελπίζουμε να απολαύσεις το αποτέλεσμα.

Ιωάννα Τούνη – Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Από την πρώτη σεζόν του My Style Rocks που μας απασχόλησε η Ιωάννα Τούνη ως παίκτρια του My Style Rocks το Twitter είχε εντοπίσει την εκπληκτική ομοιότητα της Θεσσαλονικιάς παίκτριας με τον γνωστό ηθοποιό. Μάλιστα την ομοιότητα παραδέχτηκε και η ίδια στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο». «Θέλω να σας πω όταν πρωτοείδα αυτή τη φωτογραφία, πραγματικά μοιάζουμε» είχε πει.

Νίκος Οικονομόπουλος – Καίτη Κωνσταντίνου

Άλλη μία ομοιότητα που είχε εντοπίσει το Twitter χρόνια είναι αυτή του τραγουδιστή με το παλιό του ξανθό look με εκείνο της ηθοποιού που αποθεώθηκε ως Σωσώ στα «Εγκλήματα» του ΑΝΤ1. Στην πόζα, δε, που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου μέχρι και η κλήση του κεφαλιού τους είναι ίδια.

Ευαγγελία Αραβανή – Ζέτα Μακρυπούλια

Ξανθές και οι δυο, ανοιχτομάτες και οι δύο, με παρόμοιο χαμόγελο αλλά και παρόμοια φωνή οι δύο όμορφες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης μοιάζουν πολύ. Η ομοιότητά τους σχολιάστηκε πιο έντονα όταν η Ευαγγελία παρουσίασε το ”Dancing With The Stars” που στο παρελθόν είχε παρουσιάσει η Ζέτα.

NDP Photo Agency

Άρης Σερβετάλης – Florence Welsch

Ο Άρης Σερβετάλης θα μπορούσε να φοράει την περούκα του και να ντουμπλάρει τη Florence στα videoclip της. Έξτρα πόντους ομοιότητας κέρδιζε με την πορτοκαλί μοϊκάνα του την εποχή του «Είσαι το ταίρι μου» που χρωματικά ταίριαζε και με την κόμη της τραγουδίστριας.

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP/NDP Photo Agency

Ελένη Φουρέιρα – Βίκυ Κουλιανού

Είναι αυτά τα πλούσια, σπαστά μαλλιά, τα αψεγάδιαστα κορμιά και τα έντονα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο που μας κάνουν να σκεφτόμαστε πως η Ελένη και η Βίκυ θα μπορούσαν άνετα να είναι συγγενείς.

Instagram: elenifoureira/NDP Photo Agency

Όλγα Φαρμάκη- Carys Douglas

Στο έχουμε ξαναπεί ότι η ομοιότητα μεταξύ της κόρης της Catherine Zeta Jones και του Μichael Douglas και της Όλγας Φαρμάκη είναι εκπληκτική. Η Carys, διαπιστώσαμε, δεν μοιάζει μόνο με τη μαμά της, αλλά και με μία πιο «δική μας» φίλη, την Όλγα Φαρμάκη. Μην γελάς, μοιάζουν πολύ. Ελάχιστη παρατηρητικότητα να έχεις, το βλέπεις.

NDP Photo Agency/ Photo by Andy Kropa/Invision/AP

Γαρυφαλλιά Καλληφώνη – Scarlett Johansson

Αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς, το έλεγαν και όλοι οι κριτές στον πρώτο κύκλο του Greece’s Next Top Model αλλά και όλος ο κόσμος που το παρακολουθούσε. Η Γαρυφαλλιά είναι φτυστή η σταρ του Hollywood. Η ομοιότητα φτάνει σε επίπεδα που η Γαρυφαλλιά άνετα θα μπορούσε να κάνει δεύτερη καριέρα ως stunt της Scarlett στις ταινίες της.

Instagram/garifallia.kallifoni/Photo by Andy Kropa/Invision/AP

Μάξιμος Μουμούρης – Michael Vartan

42 ο ένας, 50 ο άλλος, Έλληνας ο πρώτος, Γάλλος ο δεύτερος, πάντως ηθοποιοί και οι δύο και άκρως γοητευτικοί με τα ανοιχτά τους χρώματα και το γλυκό βλέμμα.

NDP Photo Agency/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Άκης Σακελλαρίου – Gerard Depardieu

Με τους Γάλλους υπάρχει μια μεγάλη συγγένεια υποπτεύομαι καθώς μετά τον Μάξιμο Μουμούρη ανακαλύψαμε και την ομοιότητα του Άκη Σακελλαρίου με τον Gerard Depardieu. Μην αναρωτηθείς τι φταίει, είναι κυρίως η κουπ και η μύτη. Πάντως ο ίδιος ο Άκης Σακελλαρίου είχε πει σε συνέντευξή του σχετικά: «Μακάρι να έλεγαν για τον Gerard Depardieu ο “Γάλλος Άκης Σακελλαρίου ”. Εκείνος έχει παχύνει, βέβαια, ενώ, εγώ είμαι πιο λεπτοκαμωμένος, δεν νομίζετε;». Ένα δίκιο το έχεις Άκη μου.

πηγή: ladylike.gr/