διάρρηξη-στο-σπίτι-της-τουλουπάκη-τι-π-693761
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.08.2020 | 15:25

Διάρρηξη στο σπίτι της Τουλουπάκη: Τι πήραν οι δράστες

Ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή ήταν η λεία των αγνώστων δραστών που πραγματοποίησαν διάρρηξη της οικίας της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, στο Κουκάκι.
Σύμφωνα με το news247, η απώλεια του συγκεκριμένου αντικειμένου είναι η μόνη που έχει δηλωθεί επί του παρόντος από την ίδια στην Αστυνομία, καθώς ο χώρος του σπιτιού και ειδικά του γραφείου της είναι φοβερά ερευνημένος και ανακατεμένος και έτσι πρέπει και η ίδια να ψάξει προσεκτικά μήπως τυχόν λείπει και κάτι άλλο. Επί του παρόντος πάντως αυτό που δήλωσε ως εμφανή απώλεια είναι αυτός ο σκληρός δίσκος και σίγουρα δεν λείπει κάτι αξίας, άρα ο στόχος των δραστών ήταν πολύ συγκεκριμένος απ’ ότι φαίνεται.
 Η ίδια έλειπε από το σπίτι της για διακοπές εδώ και περίπου ένα 10ημερό και έτσι είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος που τελέστηκε η διάρρηξη στην οικία της μέχρι που η γυναίκα που της φρόντιζε το σπίτι πήγε χθες και το βρήκε άνω-κάτω.
Η διάρρηξη μάλιστα στην κλειδαριά έγινε προσεκτικά και με ειδικό εργαλείο, πιθανόν από επαγγελματίες του είδους, χωρίς να αφήσουν ιδιαίτερα εμφανή ίχνη.