διαμάχη-για-τα-3-000-πυροτεχνήματα-της-θε-70220
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.12.2016 | 17:16

Διαμάχη για τα 3.000 πυροτεχνήματα της «Θεσσαλονικιώτικης πρωτοχρονιάς»

Αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και τον προέδρου της εταιρίας «Μακεδονική Βιομηχανία Πυροτεχνημάτων», με αφορμή το «σόου» που θα στηθεί την παραμονή της πρωτοχρονιάς στην Αριστοτέλους με τη ρήψη 3.000 πυροτεχνημάτων.

Ο πρόεδρος της εταιρείας φέρεται να διαμαρτύρεται που οι έμποροι της πόλης δεν επέλεξαν την εταιρεία του για την προμήθεια των βεγγαλικών και ο εμπορικό σύλλογος απαντά ότι δεν συμμετέχει στο σόου!

Πάντως η όλη εκδήλωση πραγματοποιείται με χορηγία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, που ανέθεσε το project στους αδελφούς Νάνου. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, θα στηθεί μια πλατφόρμα μέσα στον Θερμαϊκό κόλπο, στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους, και από το σημείο εκείνο θα ξεκινήσει η ρίψη των πυροτεχνημάτων ώστε το θέαμα να είναι ορατό σε όλη την πόλη.

Τώρα αν ο πρόεδρος της εταιρείας μπέρδεψε του χορηγούς ή οι έμποροι δεν γνωρίζουν αν με κάποιο τρόπο στο σόου, θα γίνει γνωστό σύντομα. Η εκδήλωση γίνεται πάντως στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης με τίτλο “Χριστούγεννα μαζί”. Αν από την αντιπαράθεση …καεί και ο Μπουτάρης, όπως «κάηκε» με τη Ρόδα ο Καμίνης δεν είμαστε σε θέση να το προβλέψουμε.

Τι λέει ο εμπορικός σύλλογος

Ωστόσο για την ιστορία ο εμπορικός σύλλογος σε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα αναφέρει:

“Με έκπληξη διαπιστώσαμε, από δημοσιεύματα, ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης συμμετέχει στη ρίψη πυροτεχνημάτων, στο πλαίσιο σόου που θα γίνει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Αριστοτέλους.

Μεγαλύτερη έκπληξη αποτέλεσε η ανακοίνωση του Προέδρου της εταιρίας «Μακεδονική Βιομηχανία Πυροτεχνημάτων» κου Άγγελου Καραγιαννόπουλου, ο οποίος διαμαρτύρεται προς τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης ότι δεν επιλέξαμε την συγκεκριμένη εταιρία, για το παραπάνω σόου.

Καλό θα ήταν ο Πρόεδρος της εταιρίας «Μακεδονική Βιομηχανία Πυροτεχνημάτων» κ. Άγγελος Καραγιαννόπουλος, πριν διαμαρτυρηθεί δημόσια, να έχει πραγματική πληροφόρηση και εικόνα των πραγμάτων.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ουδεμία σχέση έχει με το σόου ρίψης πυροτεχνημάτων που θα γίνει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη”.