διαμαρτυρία-σε-παράρτημα-του-οαεδ-για-28532
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.07.2017 | 18:49

Διαμαρτυρία σε παράρτημα του ΟΑΕΔ για την καταβολή επιδομάτων

Παρέμβαση διαμαρτυρίας στο παράρτημα Δωδεκανήσου του ΟΑΕΔ στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι σπουδαστές των επαγγελματικών σχολών μαθητείας του Οργανισμού (ΕΠΑΣ-ΟΑΕΔ), διαμαρτυρόμενοι για καθυστερήσεις στην καταβολή των επιδομάτων τους.

Στη διάρκεια της κινητοποίησης, που έγινε παρουσία του μέλους της εκτελεστικής γραμματείας του ΠΑΜΕ, Λεωνίδα Στολτίδη και του μέλους της γραμματείας Θεσσαλονίκης ΠΑΜΕ, Κώστα Ηλιού, οι συγκεντρωμένοι σπουδαστές επισήμαναν ότι δεν έχουν πληρωθεί επί έξι μήνες.

Οι εκπρόσωποι των συγκεντρωμένων είχαν συνάντηση με στελέχη του ΟΑΕΔ και έλαβαν σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, τη διαβεβαίωση ότι τα πρώτα επιδόματα έχουν ήδη αρχίσει να πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων και ως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα τους έχει εξοφληθεί το πρώτο τρίμηνο (Ιανουαρίου-Μαρτίου 2017).

Πριν αποχωρήσουν, ζήτησαν να προγραμματιστεί συνάντηση με τον προϊστάμενο του παραρτήματος την επόμενη εβδομάδα, ώστε να μεταφέρει στις αρμόδιες αρχές το αίτημά τους για την αποφυγή περαιτέρω καθυστερήσεων στην καταβολή των επιδομάτων τους.