διακόπηκε-η-δίκη-φιλιππίδη-τσακώθηκ-1041644
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.11.2022 | 12:04

Διακόπηκε η δίκη Φιλιππίδη – Τσακώθηκαν άγρια οι δικηγόροι

Με ένταση συνεχίστηκε η Δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς την ώρα που εξεταζόταν η Λένα Δροσάκη, ο δικηγόρος της ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον δικηγόρο του κατηγορούμενου.

Όταν ακούστηκε η φράση «ερωτόλογα» για τα μηνύματα που έστελνε ο ηθοποιός δημιουργήθηκε ένταση καθώς από την πλευρά των καταγγελουσών δεν ήταν ερωτόλογα αλλά προστυχιές που έφερναν σε δύσκολη θέση και τη Λένα Δροσάκη.

Καθώς η ένταση των δύο δικηγόρων δεν έδειχνε να σταματά η έδρα αποσύρθηκε από την δικαστική αίθουσα ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα ενώ έγινε άμεση επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να επιστρέψει η τάξη.

Παρέμβαση Φιλιππίδη στην κατάθεση Δροσάκη

Στη συνέχεια η δίκη συνεχίστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη να «σπάει» τη σιωπή του στη δικαστική αίθουσα

«Τόσο καιρό με προκαλούν για να έχω αυτή την αντίδραση. Δεν έχω μιλήσει δυο χρόνια. Προκαλούν το οξύθυμο του χαρακτήρα μου. Θέλουν να δουν αντίδραση» ήταν τα πρώτα λόγια που είπε έπειτα από δυο χρόνια ο Πετρος Φιλιππιδης έπειτα από ένταση που είχε προηγηθεί στη δικαστική αίθουσα.

Δευτερόλεπτα νωρίτερα η Λένα Δροσακη ερωτήθηκε για το εάν έχει ακούσει ποτέ για βιασμό άλλης κοπέλας από τον Φιλιππίδη, με τη μάρτυρα να περιγράφει μια περίπτωση, διευκρινίζοντας όμως στη συνέχεια ότι δε μιλά για βιασμό και δε μπορεί να πει το όνομα.

Πρόεδρος: Νομικά δε γίνεται αυτό. Αν γνωρίζεται κάτι πρέπει να λέτε ονόματα, αλλιώς λέτε δεν γνωρίζω.

Δροσάκη: Συγγνώμη δεν ήξερα…

Τότε, πετάχτηκε όρθιος ο Πέτρος Φιλιππιδης και φώναζε «Συγγνώμη; Συγγνώμη;;;» με την Ελπίδα Νίνου να τον ηρεμεί και να κάθεται αμέσως μετά στην καρέκλα, ενώ στη συνέχεια ζήτησε να κάνει μια δήλωση, λέγοντας ότι τον προκαλούν.