διακινούσε-κάνναβη-οπλισμένος-στην-κ-1137884
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.02.2023 | 12:14

Διακινούσε κάνναβη οπλισμένος στην Κεφαλονιά!

Έβγαλε «λαγό» ο δειγματοληπτικός έλεγχος που έγινε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας Έλληνας στην Σάμη της Κεφαλονιάς, καθώς αρχικά βρέθηκαν ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 11,1 γραμμαρίων.

Μετά την σύλληψη του οδηγού, ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του όπου βρέθηκαν άλλες δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 23,9 γραμμαρίων, έξι ναρκωτικά χάπια για τα οποία απαιτείται ιατρική συνταγή και ένα πιστόλι ρέπλικα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Συνελήφθη με κάνναβη και ζυγαριά

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Πέλλας έπεσε ένας 30χρονος από την Αλβανία καθώς, κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του στα Γιαννιτσά το πρωί της Δευτέρας, βρέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 84 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και ένας τρίφτης κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του. Ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

Σε ένα πάρκο στη Νέα Αλικαρνασσό αναζητούσε, αργά τη νύχτα της Δευτέρας, αγοραστές για τα ναρκωτικά που είχε στην κατοχή του ένας 18χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον θεώρησαν ύποπτο και του έκαναν σωματική έρευνα. Στην κατοχή του νεαρού κατασχέθηκαν δέκα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας κι έτσι προσήχθη στη Δίωξη Ναρκωτικών για προανάκριση, μετά το πέρας της οποίας σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.