διακίνηση-103-κιλών-χασίς-στον-τύρναβο-632267
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.05.2019 | 17:01

Διακίνηση 103 κιλών χασίς στον Τύρναβο

Έτοιμοι να ρίξουν στην παράνομη αγορά της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας ένα πολύ μεγάλο φορτίο ακατέργαστης κάνναβης ήταν τέσσερις Έλληνες, αλλά μια αστραπιαία επιχείρηση που εκτελέστηκς στον Τύρναβο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας έβαλε τέλος στα παράνομα σχέδιά τους.

Οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε έναν ειδικά διαμορφωμένο υπαίθριο χώρο και στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός εκ των δραστών και κατέσχεσαν 97 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 102 κιλών και 885 γραμμαρίων. Παράλληλα, πέρασαν χειροπέδες σε τρεις από τους διακινητές ηλικίας 26, 39 και 40 χρόνων, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί ένας 28χρονος συνεργός τους.

Μαζί με το φορτίο του χασίς κατασχέθηκαν το όχημα, αλλά και ένα πολεμικό τυφέκιο, ένας μπαλτάς, μικροποσότητα σπόρων κάνναβης, τρία κινητά και 2.815 ευρώ που προέρχονταν από τις ύποπτες συναλλαγές. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ο οποίος άσκησε δίωξη σε βάρος τους για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων κατά περίπτωση.