Διαφήμιζαν αδυνατιστικό ρόφημα εκμεταλλευόμενοι γνωστή τραγουδίστρια

Ένα ψευδές δημοσίευμα κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο το οποίο χρησιμοποιεί ως «κράχτη» την τραγουδίστρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη για να διαφημίσει ένα αδυνατιστικό ρόφημα.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανέβασε μια ανάρτηση στο Facebook τονίζοντας ότι ποτέ δεν έχει κάνει τέτοια διαφήμιση, ούτε και έχει δοκιμάσει ποτέ το εν λόγω ρόφημα. Μάλιστα αναφέρει ότι προβαίνει στη δημοσίευση γιατί δεν γνωρίζει τι προβλήματα υγείας μπορεί να προκαλέσει η κατανάλωση ενός τέτοιου αδυνατιστικού.

«Σας επικοινωνώ ότι κυκλοφορεί μια ψευδής δημοσίευση σχετικά με τον τρόπο που έχασα κάποια κιλά, η οποία διαφημίζει ένα προϊόν (ρόφημα) και δεν έχει καμία βάση με την πραγματικότητα καθώς επίσης δεν έχω δώσει καμία συνέντευξη σε κανένα site που να μιλάω για κάτι τέτοιο. Ο λόγος που αναγκάζομαι να προβώ σε αυτή την δημοσίευση είναι απλά γιατί δεν γνωρίζω καθόλου την ποιότητα αυτού του σκευάσματος και δεν ξέρω τι μπορεί να προκαλέσει στην υγεία όποιου ενδεχομένως το χρησιμοποιήσει. Σας ευχαριστώ πολύ!!!».

zouganeli

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ, ΓΝΩΣΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΨΕΥΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!