Διαδηλωτής καταγγέλλει πισώπλατη επίθεση από αστυνομικό

Πισώπλατη και απρόκλητη επίθεση από αστυνομικό καταγγέλλει πως δέχθηκε διαδηλωτής την Πέμπτη, στην Πανεπιστημίου, μετά τη λήξη της πορείας στο κέντρο της Αθήνας κατά της ψήφισης του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις.

Όπως αναφέρει ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook, υπέστη διάσειση από επίθεση άντρα της ομάδας «Δράση», επειδή «έτυχε και περνούσα από το σημείο».

Γράφει: «Στην Αθήνα είναι πλέον επικίνδυνο να περνάς τον δρόμο όταν περνάει η αστυνομία. Είναι επικίνδυνο να φοράς μαύρα. Είναι επικίνδυνο να κρατάς το κράνος της μηχανής σου περνώντας ή πηγαίνοντας σε πορεία. Είναι επικίνδυνο να υπερασπίζεσαι έναν άνθρωπο που τον συλλάβανε εντελώς τυχαία και άδικα. Είσαι ξαφνικά στόχος!

Πλέον βέβαια είναι παράνομο να γίνονται πορείες, οπότε πλέον το ξύλο θα είναι νόμιμο.

Ο Δελτάς που με χτύπησε από πίσω, επειδή έτυχε και πέρναγα, είναι δειλός και επικίνδυνος, αλλά θα τον βρω, θα τον βρούμε.

Όποιος έχει βίντεο από αυτήν τη στιγμή παρακαλώ να μου τα στείλει, όποιος θέλει ας το κοινοποιήσει. Το συγκεκριμένο δεν λέει πολλά για το ποιος είναι ακριβώς και οι δειλοί ξέρουν να κρύβονται καλά».

Και σημειώνει: «Ήμουν τυχερός και την γλίτωσα με μία διάσειση και ένα ωραίο τραύμα λίγο δίπλα από το αυτί μου».

Στην Αθήνα είναι πλέον επικίνδυνο να περνάς τον δρόμο όταν περνάει η αστυνομία.Είναι επικίνδυνο να φοράς μαύρα.Είναι επικίνδυνο να κρατάς το κράνος της μηχανής σου περνώντας ή πηγαίνοντας σε πορεία.Είναι επικίνδυνο να υπερασπίζεσαι έναν άνθρωπο που τον συλλάβανε εντελώς τυχαία και άδικα.Είσαι ξαφνικά στόχος!Πλεόν βέβαια είναι παράνομο να γίνονται πορείες, οπότε πλεόν το ξύλο θα είναι νόμιμο.Ο Δελτάς που με χτύπησε απο πίσω, επειδή έτυχε και πέρναγα είναι δειλός και επικίνδυνος αλλά θα τον βρώ, θα τον βρούμε. Όποιος έχει βίντεο από αυτή τη στιγμή παρακαλώ να μου τα στείλει, όποιος θέλει ας το κοινοποιησει.Το συγκεκριμένο δεν λέει πολλά για το ποιος είναι ακριβώς και οι δειλοί ξέρουν να κρύβονται καλά.υγ: Ευχαριστώ την @Αφροδίτη Σταμπουλή που αν και άγνωστοι με έπιασε σφιχτά απ το χέρι και δεν με άφησε μέχρι που ήρθε το ασθενοφόρο.υγ2: Ευχαριστώ τους ανθρώπους που κινητοποιήθηκαν και βρέθηκε έστω αυτό το βίντεουγ3: ήμουν τυχερός και την γλίτωσα με μία διάσειση και ένα ωραίο τραύμα λίγο δίπλα από το αυτί μου

Gepostet von Egon Garduno am Samstag, 11. Juli 2020

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΠΙΘΕΣΗ, VIDEO, ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!