δέσποινα-βανδή-αυτός-είναι-γάμος-766713
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.06.2022 | 10:40

Δέσποινα Βανδή: Αυτός είναι γάμος

Δέσποινα Βανδή και Γιώργος Θεοφάνους ξεκινούν στις 8 Ιουνίου την καλοκαιρινή περιοδεία τους σε όλη την Ελλάδα από το Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαια με πολύ κέφι και διάθεση να βρεθούν πρόσωπο με το κοινό.

Λίγες ημέρες λοιπόν πριν από την πρεμιέρα τους, ο δημιουργός και η ερμηνεύτρια προσκάλεσαν τους εκπροσώπους τον μίντια στην τελική πρόβα του προγράμματος που θα παρουσιάσουν και απάντησαν σε ερωτήσεις.

Και επειδή η ανταπόκριση του κόσμου θεωρείται βέβαιη, οι ερωτήσεις περιστρέφονταν σε μεγάλο βαθμό γύρω από την προσωπική ζωή της Δέσποινας Βανδή.

Το μεγάλο ερώτημα ήταν ποιος οι ποιοι θα συνοδεύσουν την τραγουδίστρια στην περιοδεία. Η κόρη της όχι, ο γιος της όχι -είναι πλέον σε ηλικία που φτιάχνουν τα δικά τους προγράμματα διακοπών-, μένει ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Θα συνοδεύσει ο ηθοποιός την αγαπημένη του στα ταξίδια της σε όλη την Ελλάδα, ρώτησε η Ευάννα Ζουμπούρογλου από το «Happy Day».

«Ο Βασίλης έχει τη δική του περιοδεία -πρωταγωνιστεί στην παράσταση της «Αντιγόνης» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου-, θα είναι δύσκολο να συνδυαστούμε» απάντησε η τραγουδίστρια.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως το ερωτευμένο ζευγάρι δεν θα κάνει διακοπές. Άλλωστε, όπως είπε η Δέσποινα Βανδή, μετά από το περσινό καλοκαίρι που «δεν ήταν καλοκαίρι», η ανάγκη για λίγη ηρεμία και χαλάρωση είναι μεγάλη. Γι’ αυτό και έχει προβλέψει διαλείμματα ανάμεσα στις εμφανίσεις της για μικρές αποδράσεις.

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος στράφηκε στον Γιώργο Θεοφάνους και τον ρώτησε αν θα είναι κουμπάρος σε έναν πιθανό γάμο της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη.

«Ο γάμος είναι αυτός» απάντησε ο συνθέτης δείχνοντας την συνεργάτιδά του, η οποία συμφώνησε.

Τέλος, η Δέσποινα Βανδή απάντησε για το αν την ενοχλεί το ενδιαφέρον των μίντια για την προσωπική της ζωή. «Το έχω συνηθίσει, είναι πολλά τα χρόνια κορίτσι μου, το έχω συνηθίσει» είπε.