Δερμιτζάκης: «Να κάνει κανείς το εμβόλιο της AstraZeneca;»

Μπλόκο Ιταλίας σε 250.000 φιάλες του εμβολίου της AstraZeneca με προορισμό την Αυστραλία

Σε ανάρτησή του υπό τον τίτλο «Να κάνει κανείς το εμβόλιο της AstraZeneca;» ο καθηγητής Γενετικής του πανεπιστημίου της Γενεύης Μανώλης Δερμιτζάκης επισημαίνει πως περισσότεροι άνθρωποι κινδυνεύουν από αυτοκινητιστικό πηγαίνοντας στο εμβολιαστικό κέντρο παρά από τις αναφερόμενες περιπτώσεις θρομβώσεων που συσχετίζονται με το παραπάνω σκεύασμα.

Όπως γράφει: «Επειδή βλέπω και κατανοώ ότι η διαχείριση πιθανοτήτων είναι δύσκολη από τους περισσότερους, να κάνω μια απλή σύγκριση για να κατανοήσει κανείς για τι ακριβώς μιλάμε.

Πολλοί περισσότεροι άνθρωποι θα πεθάνουν από αυτοκινητιστικό δυστύχημα πηγαίνοντας στο εμβολιαστικό κέντρο από αυτούς που θα πεθάνουν από το εμβόλιο. Ποιος από εσάς όμως υπολογίζει το απειροελάχιστο ρίσκο αυτοκινητιστικού δυστυχήματος πηγαίνοντας στο εμβολιαστικό κέντρο; Κανένας!».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΜΒΟΛΙΟ, ASTRAZENECA, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!