Δευτέρα
22
Μάι
Back

Δεν το χωράει το μυαλό αυτό που είπε ο Μπαλάσκας: Αν δεν ήταν βλάκας σε λίγα χρόνια θα ήταν έξω

Με απίστευτη δήλωση έκανε, σχολίάζοντας τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας. Δείτε παρακάτω τα βίντεο.

Εαν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία και ομολογούσε την πράξη του δεν θα πήγαινε ούτε έξι χρόνια φυλακή, υποστήριξε.   Τώρα θα σαπίσει στην φυλακή. Θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής σε οικογενειακό καυγά. Με πρότερο έντιμο βίο κλπ, πρόσθεσε. Θα πήγαινε 5-6 χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί. Τώρα τα πράγματα είναι σκούρα, ολοκλήρωσε ο Μπαλάσκας σε μια αδιανόητη και προκλητική δήλωση που επανέλαβε.

λάθηκε, εάν έπαιρνε την αστυνομία δε θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!