δεν-είναι-θαμμένος-εκεί-που-λέγεται-663804
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.08.2019 | 21:54

«Δεν είναι θαμμένος εκεί που λέγεται», ισχυρίζονται μέλη της οικογένειας διαβόητου γκάνγκστερ

Βαθαίνει το μυστήριο σχετικά με την εκταφή των οστών του Τζον Ντίλινγκερ, του διαβόητου γκάνγκστερ της δεκαετίας του 1930, ο οποίος επισήμως σκοτώθηκε από το FBI το 1934 και τάφηκε σε νεκροταφείο της Ινδιανάπολης.

Δύο συγγενείς του Ντίλινγκερ, ο οποίος είχε σκορπίσει τον τρόμο στο Σικάγο, υποστηρίζουν ότι το πτώμα που βρίσκεται εδώ και 85 χρόνια θαμμένο στην Ινδιανάπολη δεν είναι ο γκάνγκστερ και ότι το FBI σκότωσε άλλο άτομο.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος για τον οποίο γίνεται η εκταφή είναι για να ληφθούν δείγματα DNA, ώστε να πιστοποιηθεί οριστικά η ταυτότητα του νεκρού, ενώ γυρίζεται και σχετικό ντοκιμαντέρ.

Το FBI διέψευσε τους ισχυρισμούς αυτούς, υποστηρίζοντας ότι είναι «μύθος» και αναφέροντας ότι υπάρχει πλήθος στοιχείων που πιστοποιούν ότι ο Ντίλινγκερ σκοτώθηκε έξω από θέατρο του Σικάγο.

Ωστόσο, τα δύο μακρινά ανήψια του Ντίλινγκερ υποστηρίζουν μέσω νομικών εγγράφων ότι το πτώμα που θάφτηκε στην Ινδιανάπολη είχε διαφορετικό χρώμα ματιών και διαφορετικά δακτυλικά αποτυπώματα από του Ντίλινγκερ.

Οπότε το μυστήριο παραμένει…