δέκα-μετανάστες-ξυλοκόπησαν-αλλοδαπ-563997
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.12.2018 | 11:15

Δέκα μετανάστες ξυλοκόπησαν αλλοδαπό στη Μόρια

Θύμα ομαδικής επίθεσης με ιδιαίτερη βιαιότητα έπεσε ένας 32χρονος μετανάστης ο οποίος ξυλοκοπήθηκε ανελέητα από δέκα (!) άλλους αλλοδαπούς, σε ένα ακόμη άγριο επεισόδιο το οποίο συνέβη για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο την περασμένη Τρίτη!

Από τους δράστες συνελήφθη ένας 18χρονος από αστυνομικούς του τμήματος Μυτιλήνης και ταυτοποιήθηκε ένας συνομήλικός του ο οποίος αναζητείται, όπως και οι υπόλοιποι οκτώ που παραμένουν ως τώρα άγνωστοι. Όλοι κατηγορούνται για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος του 32χρονου, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Αυξάνεται η εγκληματικότητα στο νησί

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι ειδικοί του τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Αιγαίου, εξιχνιάστηκε μετά από δυο μήνες η διάρρηξη στο σπίτι μιας 54χρονης στη Μόρια. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 28χρονος αλλοδαπός που είχε παραβιάσει την είσοδο και είχε αρπάξει διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 4.000 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Πέντε ανήλικοι μετανάστες ηλικίας 15 ως 17 χρόνων συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Μυτιλήνη, όταν εισέβαλαν στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ενός 53χρονου παραβιάζοντας την πόρτα και άρπαξαν οινοπνευματώδη ποτά αξίας 200 ευρώ! Οι κλεμμένες φιάλες βρέθηκαν στο πλαίσιο των ερευνών και αποδόθηκαν στο θύμα, ενώ οι νεαροί αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.