δείτε-τι-τρομακτικό-συνέβη-με-παράνομ-871862
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.11.2021 | 22:45

Δείτε τι τρομακτικό συνέβη με παράνομο ζευγάρι στο Αίγιο

Σοκ ακόμη και για τους έμπειρους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αιγίου με τη δράση 3 ατόμων, τα οποία δεν δίστασαν να παρακολουθήσουν έναν παντρεμένο γνωστό τους, την ώρα που βρισκόταν στο ΙΧ με την ερωμένη του, να τους βιντεοσκοπήσουν, να τους ληστέψουν, και στην συνέχεια να τους εκβιάσουν με το ροζ βίντεο!

Όλα έγιναν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου σε περιοχή της Αιγιαλείας, όπου το παράνομο ζευγάρι είχε δώσει ραντεβού μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Όμως, λίγα λεπτά αργότερα, οι δυο τους θα ζούσαν τον απόλυτο τρόμο. Οι δράστες τράβηξαν βίντεο τα θύματα και στην συνέχεια επιτέθηκαν ξαφνικά στον άνδρα και την γυναίκα οι οποίοι επέβαιναν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, τους χτύπησαν και άρπαξαν 950 ευρώ. Όμως, δεν σταμάτησαν εκεί…

Τους ανάγκασαν να τραπούν σε φυγή πετώντας εναντίον τους πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα, ενώ ο ένας απείλησε τον άνδρα ότι θα αναρτήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο στο οποίο τον είχε καταγράψει με την παράνομη σύντροφό του!

Παρ’ όλα αυτά, το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας και εκείνοι εντόπισαν το ίδιο βράδυ στο Αίγιο δυο από τους δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν ενώ αναζητείται ο τρίτος, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος και απειλή κατά περίπτωση και οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.