δασκαλάκης-συνειδητοποιώ-ότι-η-γυναί-1035878
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.06.2022 | 18:00

Δασκαλάκης: Συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά

Την πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας, έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή Live News του Mega.

«Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά», είπε χαρακτηριστικά ο Δασκαλάκης.

Σημειώνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είχε καταθέσει στο Ανθρωποκτονιών μετά τη σύλληψή της για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, διότι είχε παραπεμφθεί απ’ ευθείας στη Δικαιοσύνη μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος της.

Γιατί κλήθηκε για κατάθεση η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η κατάθεση της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου θεωρείται η κομβικότερη από όλες όσες έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Αυτός είναι ο λόγος που ελήφθη η απόφαση να κληθεί στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής τελευταία. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο που οι αστυνομικοί περίμεναν πρώτα να πάρουν στα χέρια τους το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια και μετά να μιλήσουν στην αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου. Στόχος τους ήταν να κάνουν όσο το δυνατόν πιο στοχευμένες ερωτήσεις για τις συνθήκες θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας.

Μάλιστα, το βάρος πέφτει, σε σχέση με την κατάθεση της αδερφής της 33χρονης μητέρας, στις συνθήκες θανάτου της Ίριδας, καθώς ήταν παρούσα την ώρα που το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή.

Υπενθυμίζεται ότι η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου βρήκε το βρέφος νεκρό μέσα στην κούνια του. Και αυτό γιατί νωρίτερα η 33χρονη μητέρα φέρεται να της ζήτησε να ξυπνήσει το βρέφος για να το ταΐσουν.