δανάη-στράτου-όταν-γνώρισα-τον-βαρουφ-181790
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.09.2019 | 23:31

Δανάη Στράτου: Όταν γνώρισα τον Βαρουφάκη, ήμασταν και οι δύο παντρεμένοι (βίντεο)

Η εικαστικός Δανάη Στράτου εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και μίλησε για τη γνωριμία της με τον Γιάνη Βαρουφάκη, για το πώς ξεκίνησε η σχέση τους και για τον έρωτά τους που παραμένει δυνατός.
Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «είχαμε μία κοινή φίλη, η οποία έτυχε και μας πήγε σε ένα εστιατόριο. Αμέσως εντυπωσίασε ο ένας τον άλλον. Εμένα τουλάχιστον μου άρεσε πάρα. Δεν είχα γνωρίσει συχνά άντρες που να ακούνε και να είναι μέσα στη συζήτηση. Είχε χιούμορ, άκουγε με ενδιαφέρον αυτά που είχα να πω για την τέχνη μου, είχε ήδη δει ένα έργο μου και τον είχε εντυπωσιάσει. Υπήρχε μια χημεία, μια σύνδεση σε πνευματικό επίπεδο.
Τότε ήμασταν και οι δύο παντρεμένοι με άλλους ανθρώπους, οπότε δεν τέθηκε θέμα φλερτ. Αργότερα είχαμε βγει σε μια μεγάλη παρέα, ως ζευγάρια μάλιστα, εκείνος με την σύντροφό του και εγώ με τον σύντροφό μου. Είχαμε, ωστόσο, κάτσει δίπλα δίπλα και μιλούσαμε 3,5 ώρες εκείνο το βράδυ. Δεν είχαμε σκεφτεί κάτι. Ένα χρόνο μετά, που είχα χωρίσει και χώριζε και εκείνος, βρεθήκαμε ξανά και φούντωσε όλο αυτό».

Πηγή: zappit.gr