δάκης-ανησυχία-για-την-κατάσταση-της-υ-868849
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.05.2022 | 07:48

Δάκης: Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του-Ζυγίζει 42 κιλά

Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση του αγαπημένου τραγουδιστή, Δάκη, καθώς, σύμφωνα με ανάρτηση του Τάκη Σαγιώρ, ζυγίζει πλέον 42 κιλά και δεν έχει επαφή με το περιβάλλον του.

Μάλιστα, προ ολίγων ημερών νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο των Βορείων Προαστίων, στο πλαίσιο της μάχης που δίνει με τον καρκίνο.

Η ανάρτηση του Τάκη Σαγιώρ:

«Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά!!!!!! Ο μεγάλος μας τραγουδιστής, με την βελούδινη φωνή ΔΑΚΗΣ….. δεν είναι καλά! βρίσκεται στο σπίτι του και τον φροντίζουν ο αγαπημένος του εξάδελφος και ο πολύ στενός του φίλος και συνάδελφος του, μαζί με την σύζυγό του, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ!!!! ακόμα κοντά του βρίσκονται ο πιανίστας του «πολλά χρόνια συνεργάτης του» και ένας Αιγύπτιος που φροντίζει το σπίτι!!!! Το τηλέφωνο του έχει αλλάξει νούμερο» το έχουν 2-3 στενοί του φίλοι!!!! κανείς άλλος δεν πλησιάζει το σπίτι! ήταν επιθυμία του Δάκη, δεν θέλει να τον βλέπουν σε αυτή την κατάσταση και να τον…. λυπούνται!!!!!

Γνωρίζω από καιρό την κατάσταση της υγείας του αλλά σεβόμουν την επιθυμία του να μην αναφερόμαστε σε αυτό το θέμα!!!! Τώρα όμως φτάσαμε στο τέλος και καμιά σημασία δεν έχει πια τι θα ειπωθεί γύρω από την ασθένεια του σπουδαίου αυτού καλλιτέχνη!!!!! Ο Δάκης σήμερα ζυγίζει 42 κιλά και δυστυχώς έχει πολύ περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον!!!!! Σε όλη του τη ζωή πορεύτηκε με ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ, ποτέ δεν έλεγε κακιά κουβέντα για συναδέλφους, παρά την μεγάλη του καριέρα και την τεράστια αγάπη του κοινού ΔΕΝ καβάλησε ποτέ το καλάμι!!!!! Έζησε μια ευτυχισμένη ζωή!!!!!!!!!».

Χθες, ο Τάκης Σαγιώρ επανήλθε με νέα ανάρτησή του στο Facebook εκφράζοντας τον θυμό και την αγανάκτησή του, καθώς υπήρξαν καποιοι που ενόχλησαν με ατελείωτα τηλεφωνήματα στενούς φίλους του αγαπημένου τραγουδιστή, θέλοντας να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για την υγεία του.

Η νέα του ανάρτηση:

«Έχουν τρελάνει με τηλεφωνήματα τον Γιώργο Πολυχρονιάδη νομίζοντας πως αυτός με πληροφόρησε για την υγεία του ΔΆΚΗ!!!!! ΚΑΜΊΑ ΣΧΈΣΗ!! Από στενό συγγενή του Δάκη έμαθα για την πορεία της υγείας του “πλησιάζει το τέλος”

Ο Πολυχρονιάδης, όταν τον ρώτησα μου είπε ότι Ο ΔΑΚΗΣ ΠΗΓΑΊΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!! Για τον Αιγύπτιο ΥΠΗΡΕΤΗ που προσέλαβαν, να τον φροντίζει, τα 42 κιλά που ζυγίζει ο Δάκης και την απώλεια μνήμης του και ότι δεν δέχεται τροφές…..

ΤΑ ΈΜΑΘΑ ΑΠΌ ΦΊΛΟ ΣΤΕΝΌ ΣΥΓΓΕΝΉ ΤΟΥ ΔΆΚΗ!!!!!!! Χωρίς να κάνετε έλεγχο εκθέτετε ανθρώπους!!!!!! το ολιγότερο ” ΌΛΟΙ ΕΣΕΊΣ” που Τοοοσο ενδιαφέρεστε για τον μεγάλο καλλιτέχνη και την πορεία της υγείας του, να τηλεφωνάτε σε συγγενείς του άρρωστου να σας πληροφορούν!!!!!! αλλά μια και βρίσκετε κλειστά τηλέφωνα από τους οικείους του…… Βάλατε το πονηρό μυαλό να δουλέψει και σπάσατε τα τηλέφωνα του φίλου του Δάκη, Πολυχρονιάδη!!!!!!!!!!!!

Φανταστήκατε ότι από αυτόν διέρρευσαν οι πληροφορίες για την επιδείνωση της υγείας του Δάκη!!!!!!!!! ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΟΥ Ο ΔΑΚΗΣ “ΌΤΑΝ ΑΚΌΜΑ ΕΊΧΕ ΕΠΑΦΉ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ” ΈΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΉ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΕΊ ΝΑ ΈΧΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΌΧΙ!!!!!! Εσείς λοιπόν που λυσσάτε να μάθετε νέα του και έχετε ταράξει στα τηλέφωνα φίλους του τραγουδιστή, βγάλτε τον σκασμό και μαζευτείτε. Ο Δάκης δεν σας είχε σε υπόληψη και σας απομάκρυνε!!!!!!!! Χωθείτε στη τρύπα σας και….. μόκο!!!!!!!!!!!!!».