χτυπούσε-πρακτορεία-οπαπ-και-έκλεβ-219400
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.11.2018 | 11:57

«Χτυπούσε» πρακτορεία ΟΠΑΠ και έκλεβε ξυστά λαχεία

Η τύχη γύρισε την πλάτη της σε ένα νεαρό που είχε βάλει στο μάτι τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ στην πόλη της Ρόδου και τα παραβίαζε για να αρπάξει στιγμιαία λαχεία! Μετά από δυο διαρρήξεις σε διάστημα μιας ώρας, συνελήφθη και εξιχνιάστηκαν μια ακόμη σε πρακτορείο και μια σε εστιατόριο με λεία χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς!

Ο 27χρονος Έλληνας παραβίασε διαδοχικά δυο πρακτορεία του ΟΠΑΠ και έκλεψε 130 ξυστά λαχεία, αλλά εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή και τα κλοπιμαία βρέθηκαν πάνω του. Έτσι, προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου διαπιστώθηκε ότι πριν από 15 ημέρες είχε διαρρήξει ακόμη ένα πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. και είχε κλέψει από ένα κατάστημα εστίασης τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί για την ενίσχυση ενός φιλανθρωπικού ιδρύματος!

Σε βάρος του νεαρού διαρρήκτη σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία.