Categories: Κοινωνία

Χρόνια και… ζαμάνια: Πώς είναι σήμερα ο Φραν της Ρούλας Βροχοπούλου

Η Ρούλα Βροχοπούλου είχε απασχολήσει, πριν από αρκετά χρόνια, τα μίντια, με τον γάμο που έκανε με τον νεαρό Αλβανό, Φρανκ, ο οποίος στη συνέχεια την παράτησε και την άφησε να «σέρνεται» στα πατώματα.

Εκείνος, τότε, νεαρός και εμφανίσιμος, εκείνη στην πέμπτη δεκαετία της ζωής της τρελά ερωτευμένη…

Όταν την άφησε έχασε την γη κάτω από τα πόδια της. « Το μεγαλύτερο γιατί το μεγαλύτερο λάθος είναι που παντρεύτηκα τον Φραν.

Έπρεπε να το σκεφτώ τα 29 χρόνια διαφορά ηλικίας κι ότι έχω ένα παιδί. Μου στοίχισε πάρα πολύ, έχασα το παιδί μου», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της όταν πια οι δρόμοι τους είχαν χωρίσει.

«Τον αγάπησα αλλά το μετάνιωσα. Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Μου έλεγε ‘θα σε κάνω βασίλισσα’ αλλά που… Ξέρω ότι είναι καλά, ότι έχει παντρευτεί, ότι έχει οικογένεια και τρία παιδάκια. Να είναι καλά, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν θα ήθελα ποτέ να τον ξαναδώ μπροστά μου. Τέταρτο σύζυγο; Ούτε για αστείο. Ανέκδοτο είναι αυτό;» είπε συγκεκριμένα η Ρούλα για τον Φραν στην εκπομπή, Super Κατερίνα.

«Εγώ ήμουν Ανατολίτισσα. Μου άρεσε να πλένω τα πόδια του άντρα όταν έρχεται απ’ τη δουλειά, να του κόβω τα νύχια. Να του κάνω μασάζ. Όλα αυτά τα ‘κανα και στον Φραν αλλά… δεν το εκτίμησε. Ας είναι καλά. Έκανα τρεις γάμους και έπεσαν και οι τρεις στο κενό. Απέτυχα στο πιο δυνατό κομμάτι της ζωής: την οικογένεια. Έχω απέραντη και αφόρητη μοναξιά» κατέληξε.

Με αφορμή λοιπόν τα όσα είπε στην εκπομπή της Καινούργιου, ψάξαμε και βρήκαμε τα social του Φραν ο οποίος είναι ενεργός και σήμερα διατηρεί δικό του αλουμινάδικο στην Αθήνα και έχει τρία παιδιά.

Comments are closed.


Recent Posts

Χουλιάρας: Δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει ένα σεισμό τέρας στην Ελλάδα

«Δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει ένα σεισμό τέρας στην Ελλάδα» δήλωσε στην ΕΡΤ ο σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας, απαντώντας στο ερώτημα…

4 λεπτά ago

Εκρηκτική αύξηση μυστικών κονδυλίων και πληρωμή του Predator

Άκρως σοβαρά ερωτήματα για τα «μαύρα ταμεία» που διαχειρίζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δηλαδή, για τα απόρρητα κονδύλια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ…

9 λεπτά ago

Τα οφέλη των φυσικών προϊόντων στην ήπια νοητική διαταραχή

Σε φυσικά προϊόντα, όπως το έλαιο σπόρου ροδιού, ένα σκεύασμα από φύκια, σε ένα λειτουργικό ρόφημα με βάση το αυγό…

10 λεπτά ago

Ανδρουλάκης: Προτείνω ένα Ταμείο Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κυριαρχίας

«Τη δημιουργία ενός Ταμείου Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κυριαρχίας, το οποίο θα στηρίξει τις αδύναμες οικονομίες με έμφαση στην παραγωγική τους βάση…

18 λεπτά ago

Ο δήμαρχος με αναρρωτική και ο δήμος πνιγμένος στα σκουπίδια

Στον Δήμο Ιάσμου, οι κάτοικοι τελικά δεν τα έχουν δει όλα όπως φαίνεται από τον δήμαρχο Οντέρ Μουμίν. Μετά τις…

23 λεπτά ago

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις συμβασιούχων στο Δήμο Κέας (προκήρυξη)

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων στο Δήμο Κέας, που εδρεύει στην…

25 λεπτά ago