Χρήστος Βασιλόπουλος: Ο πατέρας μου πέθανε στη φυλακή - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
13
Σεπτέμβριος
Back

Χρήστος Βασιλόπουλος: Ο πατέρας μου πέθανε στη φυλακή

Στα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τη σχέση με τον πατέρα του και τα συναισθήματα που βίωσε με την απουσία του από τη ζωή του αναφέρθηκε ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

«Ο πατέρας μου πέθανε στη φυλακή, είχε κάποιες επιπλοκές με το συκώτι του και σίγουρα αυτό ήταν ένα σκοτεινό κομμάτι του εαυτού μου και της προσωπικής μου ζωής. Δε θέλησα να το αφήσω πίσω. Θέλησα να το “αγκαλιάσω”. Αποδέχτηκα το παρελθόν του πατέρα μου που είναι οικογένειά μου. Ήταν πολύ δύσκολο και αυτό που με βοήθησε ήταν ότι αποτελούσε το “παράδειγμα προς αποφυγή”.

Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος ποτέ δε μου έδωσε κάτι, ούτε χρήματα, ούτε αγάπη. Δεν ήξερα καν πώς είναι η φωνή του από το τηλέφωνο. Έλεγα “κοίτα τι δεν πρέπει ποτέ να γίνεις στη ζωή σου”. Είχα τον κόσμο της αγάπης με τη μαμά μου και γιαγιά μου και τον υπόκοσμο του μπαμπά μου.

Η μητέρα μου δε μου είπε ποτέ κανέναν κακό λόγο για τον πατέρα μου. Θέλω να δώσω στον Απόλλωνα τον πατέρα που ποτέ δεν είχα», ανέφερε -μεταξύ άλλων- ηθοποιός.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!