χρήστος-βασιλόπουλος-απάντησε-δημόσ-1073385
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.09.2022 | 12:46

Χρήστος Βασιλόπουλος: Απάντησε δημόσια μετά την αγγελία για τζάμπα εργασία

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην επικαιρότητα με την αγγελία που δημοσίευσε, ζητώντας να απασχολήσει ηθοποιούς άνευ πληρωμής σε ένα πρότζεκτ, μίλησε δημόσια και απάντησε μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Ο ηθοποιός δέχτηκε αρνητικά σχόλια και σκληρή κριτική τις προηγούμενες ημέρες, ενώ ξεκάθαρη θέση πήρε αρχικά ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας. Ύστερα ακολούθησαν και άλλοι από τον κόσμο του θέατρου, οι οποίοι τοποθετήθηκαν επίσημα για το ζήτημα, με την «επίμαχη» αγγελία να εξαφανίζεται τελικά από το προφίλ του ηθοποιού… λόγω μεγάλης προσφοράς και κάλυψης των θέσεων.

Σε απάντηση όλων αυτών ο Χρήστος Βασιλόπουλος τα «έριξε» στην παραπληροφόρηση: «Υπάρχει φοβερή παραπληροφόρηση. Από το γεγονός ότι το πρότζεκτ δεν είναι ταινία, ότι δεν γράφω πουθενά για εργασία, ότι δεν είναι γύρισμα 10 με 6 το απόγευμα. Δεν είναι τίποτα από όλα αυτά. Δεν έκανα αυτή την ανάρτηση για να εκμεταλλευτώ κανέναν. Έχουν γραφτεί απίστευτα σχόλα και θέλω να το πάρουμε από την αρχή».

«Δουλεύω για ένα πρότζεκτ που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ακόμα. Είναι η φυσική ροή των πραγμάτων όταν ξεκινά ένα πρότζεκτ. Θεώρησα ότι θα ήταν μια ωραία εμπειρία για τους νέους ηθοποιούς ή εκείνους που τελείωσαν μια σχολή τώρα και όταν προχωρήσει το πρότζεκτ και αν υπάρχουν κάποιοι ηθοποιοί που ενδιαφέρουν την παραγωγή, να τους προσλάβουν» συνέχισε ο ηθοποιός.

Ακόμα μίλησε περί ανθρωποφαγίας και υποστήριξε, σε κάθε περίπτωση, την ανάρτησή του: «Η σκαρκοφαγία στην Ελλάδα και στα μίντια είναι τεράστια. Νομίζω ότι κάποιοι ήθελαν να πιαστούν από το γεγονός ότι εγώ προσπαθώ να εκμεταλλεύτώ κόσμο και ότι δίνω τσάμπα δουλειά. Σχόλια μίσουν αλλά και υποστήριξης και αγάπης και δεν είναι τυχαίο ότι έχουν στείλει πάνω από 100 βιογραφικά ηθοποιοί. Αν οι άνθρωποι ένιωθαν από μόνοι τους ότι ήταν λάθος, δεν θα έστελναν».

Κλείνοντας ο Χρήστος Βασιλόπουλος τόνισε πως συμφωνεί με όσα είχε δηλώσει τις προηγούμενες ημέρες, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ενώ επισήμανε για μία ακόμη φορά ότι η αγγελία δεν αφορούσε σε δουλειά μιας ολοκληρωμένης σεζόν: «Είμαι ο πρώτος που έλεγα ότι δεν πρέπει να πηγαίνει κανείς να δουλεύει τσάμπα και πρέπει αυτό να αλλάξει, όπως έχει γίνει στην Αμερική. Ο ηθοποιός πρέπει να πληρώνεται από την πρώτη μέρα και είναι σωστός ο Σπύρος Μπιμπίλας σε αυτά που έγραψε στην ανάρτησή του. Συμφωνώ απόλυτα. Εδώ όμως δεν μιλάμε για μια σεζόν, δεν εργάζονται. Είναι μια ακρόαση, μια προεπιλογή ηθοποιών για ένα μεγαλύτερο πρότζεκτ το οποίο στο μέλλον θα χρηματοδοτηθεί».