χρήστος-πατσατζόγλου-γιατί-συνελήφθ-614065
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.04.2019 | 12:59

Χρήστος Πατσατζόγλου: Γιατί συνελήφθη ο πρώην άσος του Ολυμπιακού

Ένα 24ωρο στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ πέρασε ο πασίγνωστος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της Εθνικής, Χρήστος Πατσατζόγλου, καθώς στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του βρέθηκαν “μαϊμού” προϊόντα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Η σύλληψη του άλλοτε διεθνούς ποδοσφαιριστή έγινε στις 3 Απριλίου, όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον σταμάτησαν για έναν τυχαίο έλεγχο στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Πύργου.

Μόλις άνοιξαν τον χώρο αποσκευών του οχήματος, ανακάλυψαν πλήθος προίόντα, απομιμήσεις γνωστών διεθνών εταιριών, όπως αθλητικά παπούτσια, γυαλιά ηλίου, εσώρουχα και είδη ρουχισμού για τα οποία δε διέθετε τα απαραίτητα παραστατικά.

Δύο μεγάλα καταστήματα

Ως γνωστόν, ο Πατσατζόγλου ο οποίος κατάγεται από την Αγία Βαρβάρα, διατηρεί στην περιοχή δύο μεγάλα καταστήματα με είδη ένδυσης, μαζί με τη μητέρα και την αδερφή του, καθώς και ακόμα ένα στη Χαλκίδα.

Λόγω της ενασχόλησής του με το εμπόριο μετέφερε αυτά τα είδη, όμως το γεγονός ότι δεν είχε παραστατικά για την αγορά και τη μεραφορά τους προκάλεσε τη σύλληψή του.

Ο γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, ενώ οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, που του άσκησε δίωξη και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί. Ο Χρήστος Πατσατζόγλου αφέθηκε ελεύθερος, καθώς κρίθηκε πως δεν είναι ύποπτος φυγής. Την υπεράσπισή του ανέλαβε γνωστός δικηγόρος ο οποίος είναι, μάλιστα, υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κι ο Πατσατζόγλου κατεβαίνει με τον συνδυασμό του ως δημοτικός σύμβουλος.

Πηγή: Espresso