Χρήστος Μάστορας: Πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή -Αναβάλει παραστάσεις

Κλειστό θα παραμείνει την Παρασκευή και το Σάββατο το κέντρο όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας και το συγκρότημά του, Μέλισσες.

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες, ο τραγουδιστής περνά μια βαριά ίωση η οποία δεν του επιτρέπει να ανταπεξέλθει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, κάτι για το οποίο οι «Μέλισσες» είχαν ενημερώσει το κοινό τους με σχετική ανακοίνωση.

Τώρα, με νέα ανακοίνωση το συγκρότημα ενημερώνει ότι οι εμφανίσεις του αναβάλλονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς ο τραγουδιστής δεν έχει αναρρώσει ακόμα.

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, δυστυχώς η υγεία του Χρήστο δεν έχει επαρκώς αποκατασταθεί, ώστε να μπορέσει να εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες στα προγραμματισμένα live μας. Ως εκ τούτου οι εμφανίσεις μας για την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αναβάλλονται. Καλή ανάρρωση στον αγαπημένο μας Χρήστο».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!