χρήστος-μακρίδης-καρφιά-του-πρώην-α-843086
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.11.2020 | 14:54

Χρήστος Μακρίδης: “Καρφιά” του πρώην αντιδημάρχου σε Τσαλίκη και Παπαδόπουλο

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου βρέθηκε ο πρώην αντιδήμαρχος Σκύδρας, Χρήστος Μακρίδης, μετά την αποχώρηση του από το Big Brother.

Στην αρχή της συνέντευξης, ο Χρήστος Μακρίδης, έστειλα ένα μήνυμα όλο νόημα στον Γιώργο Τσαλίκη όσο και τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μακρίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω, πριν ξεκινήσει οτιδήποτε, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε τρεις ανθρώπους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στα παιδιά που ασχολήθηκαν μαζί μου και μου άνοιξαν τα μάτια, . Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Τσαλίκη, έναν άνθρωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης που στα social media έγραψε ότι είμαι βλαχοδήμαρχος και πρέπει να φύγω. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ για την φιλοφρόνηση του, είναι πάρα πολύ σωστή. Είναι ένας άνθρωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης και εμείς, στην τοπική αυτοδιοίκηση, αγαπάμε τους πάντες και δεν μιλάμε για κανέναν άσχημα».

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Παπαδόπουλο που, πριν γίνω αντιδήμαρχος ήμουν ένας άνθρωπος της νύχτας και ιδιοκτήτης καφέ μπαρ, πήγαινα πάρα πολλές φορές και τον άκουγα γιατί θεωρούσα ότι ήταν παιδί δίκαιο και καλό. Αυτή τη στιγμή, αυτοί οι άνθρωποι διαμορφώνουν την κατάληξη του παιχνιδιού» πρόσθεσε.