χριστόφορος-παπακαλιάτης-αναβλήθηκ-366384
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.01.2022 | 05:00

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αναβλήθηκε ξανά η πρεμιέρα της σειράς του

Λίγοι μήνες έχουν περάσει από την ανακοίνωση της συνεργασίας του με το MEGA και η σειρά που έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πήρε νέα αναβολή. Η νέα σειρά έχει τίτλο «Ο Δάσκαλος», ενώ στην σειρά μάλιστα πρόκειται να δούμε στον πρωταγωνιστικό ρόλο την Χαρούλα Αλεξίου.

Η νέα δραματικη σειρά του Mega ήταν προγραμματισμένη να βγει μέσα στις γιορτές, έπειτα αναβλήθηκε για τον Φεβρουάριο, που έρχεται σε λιγότερο από μία εβδομάδα και όπως έγινε γνωστό η πρεμιέρα έχει μεταφερθεί αρκετά αργότερα για την νέα τηλεοπτική σεζον και, πιο συγκεκριμένα, τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Οι λόγοι πιθανότατα να αφορούν στρατηγική του καναλιού, καθώς ο ανταγωνισμός αυτή τη στιγμή στην μυθοπλασία είναι αρκετά υψηλός.

Το πρώτο βίντεο από τα γυρίσματα

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το πρώτο βίντεο από τα γυρίσματα της νέας του σειράς, «Ο Δάσκαλος» που θα προβάλλεται στη συχνότητα του Mega.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης επιστρέφει δυναμικά με το νέο του πρότζεκτ και όπως όλα δείχνουν αυτή η σειρά θα είναι πολύ ξεχωριστή.

Η μεγάλη του πρωταγωνίστρια θα είναι η Κλέλια Ανδριολάτου και η σειρά φαίνεται πως θα βγει στον αέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

«Θέλει ακόμα δουλειά, χρόνο, κόπο και υπομονή για να γίνει αυτό που του αξίζει.. Κάπως έτσι γίνονται τα όνειρα πραγματικότητα. Σε λίγες μέρες αρχίζουμε πάλι. Αυτή τη φορά στους Παξούς!!.. Ανυπομονώ. #backstagelife #shooting #newproject #tvshow #odaskalos @megatvcom», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.