χριστίνα-ψάλτη-αυτή-τη-στιγμή-δεν-είμα-474668
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.04.2018 | 11:04

Χριστίνα Ψάλτη: Αυτή τη στιγμή δεν είμαι έγκυος

Πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν το περασμένο διάστημα σχετικά με τη Χριστίνα Ψάλτη. Η χήρα του αειμνήστου ηθοποιού ένα χρόνο μετά το θάνατο του τοποθετείται. Η ίδια απαντά για πρώτη φορά, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη. Μιλώντας στο Down Town πήρε θέση για όλες τις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Αρχικά, δεν βλέπω κάποια φουσκωμένη κοιλιά. Άρα, να φανταστώ, δεν ισχύουν οι φήμες για εγκυμοσύνη; Μα, γιατί δεν την βλέπεις; Πιάσε την κοιλίτσα μου να μου πεις, πόσων μηνών με κάνεις; Στα επόμενα δημοσιεύματα θα μάθουμε και πότε θα γεννήσω. Πέρα από την πλάκα, δεν υπάρχει εγκυμοσύνη. Τουλάχιστον αυτήν τη στιγμή που μιλάμε.

Δηλαδή σε έναν μήνα μπορεί να είσαι έγκυος; Δεν ξέρω πώς τα φέρνει η ζωή. Για μένα το «ποτέ» και το «πάντα» είναι απαγορευμένες λέξεις. Την ίδια στιγμή που θα σου πω «ποτέ», θα το λουστώ κιόλας. Κάτι θα γίνει με το Σύμπαν και θα συμβεί. Οπότε θα σου μιλήσω για το τώρα. Και τώρα, δεν είμαι έγκυος.

Θα ήθελες ένα παιδί; Για να συμβεί κάτι τέτοιο, πρέπει να έχεις έναν σύντροφο. Εγώ αυτήν τη στιγμή δεν έχω. Σε περίπτωση όμως που βρεθεί ένας άνθρωπος πολύ ξεχωριστός για μένα και μου το βγάλει τότε, ναι, θα δημιουργούσα οικογένεια.