Μετά από 9 μήνες συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ύστερα από εννέα μήνες διαφυγής.

Ο Χρήστος Παππάς οδηγήθηκε σε ένα ειδικό χώρο, όπως προβλέπουν τα ειδικά πρωτόκολλα για τον κοροναϊό και θα παραμείνει εκεί για 14 ημέρες. Παράλληλα, υποβλήθηκε σε μοριακά τεστ και αναλύσεις για COVID-19.

Ο Παππάς εξέφρασε την επιθυμία να μπει στο ίδιο κελί με τον Γιάννη Λαγό, αλλά αυτό θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες, αφού σταθμιστούν όλοι οι παράγοντες προκειμένου να διατηρηθούν ισορροπίες μέσα στη φυλακή.

Σημειώνεται πως στις φυλακές Δομοκού κρατούνται οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός, Γιώργος Γερμενής, Ηλίας Παναγιώταρος.

Στο μεταξύ μυστήριο επικρατεί γύρω από τα σημειώματα τα οποία εντοπίστηκαν στο σπίτι της 52χρονης Ουκρανής.

Τα νέα στοιχεία αποκαλύφθηκαν στο αυτόφωρο μονομελές πλημμελειοδικείο. Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, στο διαμέρισμα ανάμεσα σε άλλα ευρήματα εντοπίστηκαν και κάποια σημειώματα, για τα οποία η κατηγορούμενη για υπόθαλψη εγκληματία δήλωσε άγνοια.

Αυτά έγραφαν:

«ΔΧΠ σ´αγαπάω»

«Σ’αγαπάω, αδέκαστος»

«Σ’αγαπάω, πατήρ»

«Δάσκαλος»

Υπενθυμίζεται ότι ο συνήγορός του Περικλής Σταυριανάκης, δήλωσε το πρωί ότι το μόνο που τον ρώτησε ο Χρήστος Παππάς είναι εάν είχε λάβει μια επιστολή που του είχε στείλει. «Μου είχε στείλει μαθαίνω ένα γράμμα, αλλά δεν το έχω πάρει ακόμα. Δεν ξέρω ακόμη κάτι παραπάνω. Νομίζω πως βρισκόταν στην Αθήνα» είπε συγκεκριμένα ο δικηγόρος του καταδικασμένου χρυσαυγίτη.