χώρισε-ο-χάρης-ρώμας-μετά-από-εννιά-χρό-871929
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.09.2021 | 21:58

Χώρισε ο Χάρης Ρώμας μετά από εννιά χρόνια σχέσης

Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας το απόγευμα της Παρασκευής στην ΕΡΤ1 για να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που παραχωρεί ο Ρώμας συνέντευξη στο δημοσιογραφικό ντουέτο, οπότε τα πράγματα ήταν χαλαρά και η ατμόσφαιρα ζεστή και άνετη μεταξύ τους.

Οπότε, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην προσωπική του ζωή και τον πρόσφατο χωρισμό με την μακρόχρονη σχέση του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αγαπάω μεν, αλλά δεν ξέρω πόσο ερωτευμένος είμαι και αυτό άλλαξε πρόσφατα.»

Και συνέχισε λέγοντας:

«Είναι λιγότερο από έξι μήνες που έχει συμβεί αυτό. Είμαι μόνος μου και είναι κάτι που με βρίσκει χαρούμενο. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Αισθάνομαι καλά γιατί κέρδισα πολλά από όλο αυτό, ήμουν πολύ ευτυχισμένος και παραμένω γιατί έχω την αισιοδοξία ότι θα έρθει το καλύτερο.

Δεν έχω κλείσει καμία πόρτα. Είμαι έτοιμος να ανοίξω και πόρτα και παράθυρα».

Δεν έχω προφτάσει να αναλογιστώ το τέλος μιας σχέσης και αυτό μου κάνει εντύπωση.

Υπήρξε ένας λόγος φυσικά που έγινε αυτό, ύστερα από 9 χρόνια, αλλά δεν θέλω να μιλάω για αυτό γιατί προσβάλλω και το έτερον ήμισυ το οποίο παραμένει από τη δική μου πλευρά μια μεγάλη αγάπη.

Πιστεύω, όμως, πως μάλλον τελείωσε» πρόσθεσε ο ηθοποιός στο απογευματινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ1.