χώρισε-η-νικολέττα-καρρά-μετά-από-7-χρόν-622829
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.05.2019 | 12:00

Χώρισε η Νικολέττα Καρρά μετά από 7 χρόνια γάμου

Πολλοί είναι οι χωρισμοί που ανακοινώνονται τις τελευταίες ημέρες στην ελληνική σόου μπιζ. Μετά τον ξαφνικό χωρισμό της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη άλλο ένα ζευγάρι (όχι όμως τόσο προβεβλημένο) αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς.

Ο λόγος για τη Νικολέττα Καρρά και τον Φώτο Πιττάτζη. Σύμφωνα με το znews.gr το ζευγάρι μετά από επτά χρόνια γάμου χώρισε. Η σχέση τους περνούσε κρίση τους τελευταίους μήνες αλλά η ηθοποιός και ο γνωστός δικηγόρος έκαναν αρκετές και σοβαρές προσπάθειες για να σώσουν τον γάμο τους. Η οριστική απόφαση πάρθηκε τον περασμένο μήνα, ενώ πριν από λίγες μέρες η Νικολέττα Καρρά έφυγε από το σπίτι τους στα βόρεια προάστια.

Nikoletta-_Fotos

Μάλιστα, το φετινό Πάσχα το πέρασαν χωριστά, καθώς εκείνος έκανε διακοπές στην Κύπρο με τους συγγενείς του, ενώ η Νικολέττα βρέθηκε στην Ελούντα της Κρήτης, καλεσμένη του οικογενειακού τους φίλου, Αθηναγόρα Ανδριαδάκη.

Ο Φώτος Πιττάτζης είχε δώσει το παρών στη live εμφάνιση της συζύγου του σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της πόλης. Ο Κύπριος δικηγόρος βρέθηκε στο πλευρό της Νικολέττας για να την στηρίξει και την απόλαυσε από τα πρώτα τραπέζια.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα «η λέξη διαζύγιο” δεν έχει ακουστεί ούτε από τον έναν αλλά ούτε από τον άλλον».