Χήρα καρδιολόγου: Μόνο μίσος νιώθω για τον δολοφόνο του άνδρα μου

Είναι δυνατόν να θέλει μια μάνα να στερήσει τον πατέρα από το παιδί της; Αυτό διερωτήθηκε η χήρα του καρδιολόγου στη Σητεία της Κρήτης στην κάμερα του ΣΚΑΪ, που χθες κρίθηκε ένοχη για ηθική αυτουργία στην δολοφονία του συζύγου της από την ελληνική Δικαιοσύνη που της επέβαλε ισόβια κάθειρξη.

Η 39χρονη, υπογραμμίζοντας την αθωότητα της αναφέρθηκε εκτός των άλλων στις δύσκολες στιγμές που βιώνει προσπαθώντας να αποδείξει την μη ανάμειξη της στην δολοφονία του καρδιολόγου προσπαθώντας παράλληλα να κρατήσει τις απαιτούμενες λεπτές ισορροπίες προκειμένου να σταθεί δυνατή και να εξηγήσει την αλήθεια στο παιδί της, προστατεύοντας το.

«Δεν με ενδιαφέρει τι λένε και τι πιστεύουν όσοι με κατηγορούν. Με ενδιαφέρουν μόνο αυτοί που με στήριξαν και πίστεψαν από την αρχή στην αθωότητα μου» δηλώνει η χήρα, αναφέροντας παράλληλα το μέγεθος της ψυχολογικής υποστήριξης αλλά και βοήθειας, με το παιδί της, που λαμβάνει από την μητέρα της.

Η κατηγορούμενη σύμφωνα με δηλώσεις της, νιώθει συγκλονισμένη από τον χαμό του συζύγου της. Παράλληλα, εκφράζει την απογοήτευση της όσον αφορά την συμπεριφορά της αδερφής του καρδιολόγου η οποία όπως υποστηρίζει διεκδίκησε την επιμέλεια του παιδιού της προκειμένου να έχει οικονομικά οφέλη από την περιουσία του θανόντος.

«Εγώ ωστόσο αποποιήθηκα του κληρονομικού δικαιώματος» τονίζει η χήρα. Αναφερόμενη στον δολοφόνο του συζύγου της πάντως υπογραμμίζει πως πλέον το μόνο πράγμα που νιώθει για αυτόν είναι μίσος.

«Μου κατέστρεψε την οικογένειά μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ήταν ικανός για κάτι τέτοιο, αλλιώς θα τον είχα εμποδίσει».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟ, ΜΙΣΟΣ, ΑΝΤΡΑ, ΧΗΡΑ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!