Χιουμοριστική επιστολή διευθυντή σχολείου σε Δήμο-Ζητά Μεγάλο Περίπατο

Χιουμοριστική διάθεση είχε η επιστολή που έστειλε ο διευθυντής του Δημοτικού Αγίων Παρασκιών προς τον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων στην Κρήτη, ζητώντας στο πρότυπο του Μεγάλου Περιπάτου της Αθήνας, χρηματοδότηση για τον… Μεγάλο Περίπατο της αυλής του σχολείου.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του, την οποία δημοσιεύει η patris.gr, πρόκειται για ένα οραματικό έργο, ενώ αναφέρει ότι η αυλή είναι μεγάλη σε έκταση και περιμετρικά της βρίσκονται 18 τεράστια πεύκα.

«Στη σκιά κάθε πεύκου αιτούμαστε ένα παγκάκι και μία ζαρντινιέρα», σημειώνει και προσθέτει ότι «σε κάθε ζαρντινιέρα θα φυτέψουμε δύο ψευτοπιπεριές. Σε καθένα από αυτά αιτούμαστε από τη σχολική επιτροπή ένα παγκάκι και μια ζαρντινιέρα. Επειδή τώρα αναγνωρίζουμε την ένδεια στην οποία ευρίσκεται η χώρα μας λόγω της οικονομικής κρίσης και λόγω του κοροναϊού προσπαθήσαμε ούτως ώστε οι τιμές να είναι εντελώς συγκαταβατικές. Επίσης, το φυτόχωμα για τις ζαρντινιέρες θα είναι προσφορά από την Ολυμπία.

Ο προϋπολογισμός του έργου κοστολογείται ως εξής: 18 παγκάκια επί 6.000 ευρώ ίσον 108.000 ευρώ, 18 ζαρντινιέρες επί 550 ευρώ ίσον 9900 ευρώ, 36 ψευδοπιπεριές επί 350 ευρώ ίσον 12600 ευρώ, συνολικά 130.500 ευρώ».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ, ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!